ΔΙΑΦΟΡΑ

Δεν άντεξε ο Δημήτρης. Νεκρός μετά απο 4 μήνες στην εντατική

Δεν άντεξε ο Δημήτρης. Νεκρός μετά απο 4 μήνες στην εντατική

Μετά από περισσότερους από 4 μήνες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ο νεαρός Δημήτρης, τελικά, δεν τα κατάφερε και έχασε τη μάχη με τη ζωή, «βυθίζοντας» στο πένθος την οικογένειά του.

Πρόκειται για τον 27χρονο διανομέα, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα στις 7 Οκτωβρίου στην περιοχή των Μεσσαμπελιών στο Ηράκλειο.

Ο νεαρός διανομέας, ο οποίος βρισκόταν εν ώρα εργασίας τη στιγμή που συνέβη το δυστύχημα, «πάλεψε» για τη ζωή του, ωστόσο, περίπου στη 1 το μεσημέρι της Κυριακής, άφησε την τελευταία του πνοή.

Στο πλευρό του ήταν από την πρώτη στιγμή οι δικοί του άνθρωποι: Η μητέρα και ο πατέρας του, η σύντροφός του – η οποία, μάλιστα, περίμενε και το πρώτο τους παιδάκι – καθώς και οι συνάδελφοί του, οι διανομείς του Ηρακλείου τον στήριξαν με όλη τους την ψυχή σε αυτή τη μεγάλη, αλλά άνιση «μάχη».

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button