ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήλωση ΣΟΚ από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου – Τι συμβαίνει με τους Τούρκους;

Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος είπε πως δεν διακρίνεται θετική έκβαση στις συζητήσεις για το Κυπριακό, γιατί οι Τούρκοι θέλουν «τα σπίτια, τις περιουσίες και τους τάφους των προγόνων μας».

O Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, παρά τη γενική εκτίμηση για θετική εξέλιξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, υποστηρίζει πως δεν είναι ορατή η λύση γιατί «δυστυχώς οι Τούρκοι θέλουν τα πάντα».



Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου ανέφερε πως όταν οι Τούρκοι και οι Τουρκοκύπριοι μιλάνε για αποδοχή των πραγματικοτήτων δεν εννοούν κάτι άλλο εκτός από τα σπίτια, τις περιουσίες και τους τάφους των προγόνων μας.

«Λένε ότι είναι δικά τους», αλλά δεν πρόκειται να τους τα δώσουμε, γιατί ο ίδιος δεν πιστεύει πως ο λαός θέλει τέτοια λύση.

Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button