ΔΙΑΦΟΡΑ

Δημήτρα Κορόζη: «Tο παιδί μου έβγαλε έναν ρόγχo κι έσβησε ξαφνικά» λέει η μητέρα της νοσηλεύτριας

Απαρηγόρητοι για τον αιφνίδιο χαμό του παιδιού τους είναι οι γονείς της όμορφης νοσηλεύτριας από τη Χαλκίδα, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την προηγούμενη Πέμπτη. Θρήνος στην οικογένεια της, θλίψη στους συγγενείς και φίλους για τα λαμπερά καταγάλανα μάτια που έκλεισαν για πάντα!

Η μητέρα της 28χρονης Δήμητρας μίλησε στο TLIFE για τον ξαφνικό χαμό της κόρης της, η οποία- όπως είπε- κατέληξε μέσα στο κτήμα που ήταν δίπλα από το σπίτι τους.

«Είχε πάει με τον αρραβωνιαστικό της εκεί στο κτήμα που έχουμε δίπλα έστρωνε ένα τραπεζόμαντηλο να βάλουν μία σίτα που κοσκινάνε τις ελιές. Ήταν έξω με τον αρραβωνιαστικό της ήταν χαρούμενη, μες τη τρελή χαρά να πάρουν τη σίτα για τις ελιές που κοσκινάνε τα φύλλα και ήρθε να πάρει και κάτι ρούχα από το σπίτι γιατί έμενε στο Φάρο Αυλίδας.

Εκεί που έστρωσε το σεντόνι, βγάζει έναν ρόγχο, τα μάτια γούρλωσαν δηλ έμειναν ανοιχτά . Πήρε μία αναπνοή και έσβησε. Δεν την προλάβαμε να φανταστείτε το Κέντρο Υγείας ήταν ένα λεπτό απόσταση. Ήταν ακαριαίος ο θάνατος της».

Τραγική ειρωνεία η όμορφη νοσηλεύτρια έκανε σχέδια γάμου με τον σύντροφό της που είχαν αρραβωνιαστεί το καλοκαίρι και ετοιμάζανε το σπιτικό τους. «Η Δήμητρα είχε αρραβωνιαστεί το καλοκαίρι που μας πέρασε και ετοιμάζονταν να παντρευτούν, φτιάχνοντας το σπιτικό τους.

Εδώ και 6 μήνες εργαζόταν στο νοσοκομείο Χαλκίδας, ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχε εργαστεί ως νοσηλεύτρια στο κέντρο αποκατάστασης. Το κορίτσι μας δεν είχε κάποιο πρόβλημα που να την απασχολούσε, είτε οικονομικό ή κάτι άλλο. Εργαζόταν, έπαιρνε το μισθό της, και ο αρραβωνιαστικός της επίσης. Είχε χαρά που ετοίμαζαν το σπίτι τους, το βάφανε για να παντρευτούν».

Σύμφωνα με τη μητέρα της, η πανέμορφη νοσοκόμα με τα καταγάλανα μάτια δεν είχε δείξει να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με την υγεία της και έπαθαν σοκ με τον αιφνίδιο θάνατό της. «Αυτό μας εξέπληξε, με μία αναπνοή και έφυγε.

Έσβησε σαν το κερί, όπως λέμε». Η μητέρα της 28χρονης κοπέλας υποστηρίζει πως ποτέ το κορίτσι δεν είχε παραπονεθεί για κάποιο πρόβλημα με τη υγεία του. «Μέσα στο νοσοκομείο που ήταν έκανε εξετάσεις τακτικά, να φανταστείτε το χέρι της πόναγε, καρδιογράφημα έβγαζε. Αλλά ποτέ δεν μας είχε πει κάτι. Και με τον αρραβωνιαστικό που μιλούσαμε, τέσσερα χρόνια που ήταν μαζί δεν του είχε πει τίποτα».

Η οικογένεια της όμορφης νοσηλεύτριας δηλώνει στο TLIFE ότι περιμένει το πόρισμα από τις τοξικολογικές και ογκολογικές εξετάσεις με τα αίτια του θανάτου να παραμένουν αδιευκρίνιστα. «Περιμένουμε το πόρισμα από τις τοξικολογικές και ογκολογικές εξετάσεις. Είπαν ότι δεν είναι κάτι που το είχε από πριν, εκείνη τη στιγμή ό,τι συνέβη. Η ιατροδικαστική έδειξε αδιευκρίνιστο θάνατο»..

πηγη newsone.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button