ΔΙΑΦΟΡΑ

Διπλή τραγωδία στη Βόρεια Ελλάδα: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες σε τροχαία!

Δυο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ισάριθμα τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες στη Βόρεια Ελλάδα.

Το βράδυ της Τρίτης (07-09-2021), στην περιοχή του Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη, ένας 40χρονος παρασύρθηκε από Ι.Χ. αυτοκίνητο ενώ κινούταν πεζός επί της οδού 25ης Μαρτίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Οι συνθήκες του δυστυχήματος ερευνώνται από το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα.

Λίγες ώρες αργότερα, στη μιάμιση μετά τα μεσάνυχτα, Ι.Χ. φορτηγό που οδηγούσε 38χρονος συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ. αυτοκίνητο, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Καβάλας, στο ύψος του οικισμού Ορφάνι.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να χάσει τη ζωή του ο οδηγός του πρώτου οχήματος, ενώ από τα συντρίμμια του δεύτερου οχήματος ανασύρθηκαν ελαφρά τραυματίες ο οδηγός και ο συνοδηγός του, που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Καβάλας.

Το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας ερευνά τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

ΠΗΓΗ: athensmagazine.gr

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας – Ο Παναγιώτης Λάζαρης έδωσε μάχη με τις φωτιές και πέθανε απο κορονοϊό

Θλιβερή μέρα ξημέρωσε στην Αιγιάλεια καθώς η εθελοντική ομάδα δασοπροστασίας «Αχαϊός» έκανε γνωστό πως ο πρόεδρος Παναγιώτης Λάζαρης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών.

Ο εκλιπών έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον κορονοϊό και άφησε πίσω τη σύζυγό του Μαρία και τα παιδιά του Χρήστο και Κατερίνα.

Ο Παναγιώτης ήταν ένα πρότυπο οικογενειάρχη, αλλά δυστυχώς χτυπήθηκε από τον κορονοϊό. Για εννέα ημέρες δεν είχε συμπτώματα και παρέμενε στο σπίτι. Μετά την 9η μέρα όμως, πήγε στο νοσοκομείο “Αγιος Ανδρέας” με χαμηλό οξυγόνο. Νοσηλεύτηκε αλλά δυστυχώς η κατάσταση του δεν μπόρεσε να βελτιωθεί.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button