ΔΙΑΦΟΡΑ

Δολοφονία στην Κυψέλη: Είχε κακοποιηθεί με τανάλια ο 7χρονος – Βασανιστήρια στα δύο παιδιά

Οι παιδοκτόνοι από την Κυψέλη, ο 33χρονος Πολωνός και η σύντροφός του -η γυναίκα που γέννησε τον 7χρονο δολοφονημένο Ανδρέα- πήραν τον δρόμο για τη φυλακή μετά τις απολογίες τους, ωστόσο κάθε λεπτομέρεια που γίνεται γνωστή για τα όσα περνούσαν τα δύο αδέρφια στο σπίτι της οδού Σκιάθου, σοκάρει όλο και περισσότερο.

Ο μικρός Ανδρέας φαίνεται πως βρήκε μαρτυρικό θάνατο με το στόμα του φιμωμένο από τη μονωτική ταινία που του είχε βάλει ο 33χρονος ενώ πιθανότατα δεν είχε τη δυνατότητα να τη βγάλει -όπως είχε συμβεί άλλες φορές- καθώς τα δάκτυλα των χεριών του ήταν τσακισμένα.

Σύμφωνα με την πρώτη εξέταση στα οστά του Αντρέα, εντοπίστηκαν σημάδια εξάρθρωσης στα δάχτυλά του, γεγονός που δηλώνει, σύμφωνα με τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση, δείχνει ότι το παιδί είχε βασανιστεί σκληρά πριν φιμωθεί και αφήσει την τελευταία του πνοή.

Κάτι ανάλογο φέρεται να έχει αποκαλύψει και η αδερφούλα του, που απομακρύνθηκε από την οικογένεια πριν από λίγα χρόνια και δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια. «Οι τιμωρίες ήταν πολύ συχνές. Ποτέ δεν τον σταματούσε η μητέρα. Τις περισσότερες φορές μας άφηναν νηστικούς με τον αδερφό μου.

Κάποιες φορές που είχαμε σημάδια στο σώμα και στο πρόσωπο από τις τιμωρίες δεν πηγαίναμε σχολείο για να μην μας δουν. Θυμάμαι και μία μέρα που ο Μάριος πήρε μια τανάλια από αυτές που είχε για τη δουλειά και έσφιγγε τα δάχτυλα του Αντρέα» είχε αναφέρει το κορίτσι σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε το OPEN.

Σοκάρουν όσα υποστηρίζει το ζευγάρι

Καθ’ όλη τη διάρκεια που ο 7χρονος ξεψυχούσε δεμένος, η 29χρονη όχι μόνο δεν έκανε το παραμικρό για να τον βοηθήσει, αλλά φέρεται να συνέχιζε ατάραχη να παίζει παιχνίδια στον υπολογιστή της. Η ίδια υποστηρίζει πάντως πως βρισκόταν στον κήπο: «Είχα κατάθλιψη και ήθελα να δώσω τέλος στη ζωή μου. Δεν ρώτησα ποτέ τίποτα τον Μάριο για τον Ανδρέα.

Δεν ήθελα να ξέρω, θα γινόμουν χειρότερα», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ωστόσο, όπως προκύπτει από την κατάθεσή της ο 33χρονος της είχε πει και για τον τάφο και για τη μεταφορά των οστών στην εργαλειοθήκη.

«Επειτα από περίπου δύο χρόνια αλλάξαμε σπίτι. Ο Μάριος μού είπε ότι θα έβγαζε τον Ανδρέα από τον τάφο που είχε φτιάξει. Εγώ αυτό το πράγμα δεν το είχα δει ποτέ, ούτε την κατασκευή, ούτε πώς και πότε τον έβγαλε από εκεί. Αυτό που μου είπε ήταν ότι θα έβαζε τον Ανδρέα μέσα σε μια εργαλειοθήκη. Την εργαλειοθήκη αυτή την είδα όταν είχαμε μαζέψει όλα τα πράγματα από το σπίτι και φύγαμε. Από τότε δεν την ξαναείδα», υποστήριξε.

Από την πλευρά του ο 33χρονος είπε στους αστυνομικούς: «Μονωτική ταινία χρησιμοποιώ στη δουλειά μου γι’ αυτό και είχα στα εργαλεία μου. Του εξήγησα μάλιστα πως όταν ηρεμήσει, τότε θα τη βγάλω.

Αμέσως μετά πήγα στον δεύτερο υπολογιστή που έχουμε για να εκτυπώσω κάτι εργασίες της αδερφής του, ενώ είδα τον Ανδρέα που κάθισε στο πάτωμα». Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν θεωρώ ότι έπαθε κάτι και συνέχισα να μην δίνω σημασία. Λίγο αργότερα που συνειδητοποίησα ότι ο μικρός είχε ώρα να κουνηθεί, γύρισα να δω αν είναι καλά. Τότε κατάλαβα ότι δεν αναπνέει».

πηγη protienimerosi.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button