ΔΙΑΦΟΡΑ

ΕΦΥΓΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο με τον χαμό γνωστής τραγουδίστριας.

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 76 ετών άφησε η τραγουδίστρια και ιδρυτικό μέλος των ιστορικών «The Supremes», Mary Wilson.

Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε ο μάνατζερ και καλό της φίλος, Jay Schwartz, στο δίκτυο CNN. Η τραγουδίστρια πέθανε στο σπίτι της, στο Χέντερσον της Νεβάδα, ωστόσο τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Οι «Supremes» υπήρξαν το πιο πετυχημένο σχήμα της δισκογραφικής εταιρείας Motown. Το συγκρότημα, το οποίο δημιουργήθηκε στο Ντιτρόιτ το 1959 και αρχικά έφερε το όνομα «The Primettes», αποτελούνταν από τη Diana Ross και τη Florence Ballard. Μεγάλες τους επιτυχίες ήταν το «Baby Love» και το «You Can’t Hurry Love».

Η κηδεία της Mary Wilson θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων κατά του κορονοϊού. Μέσα στη χρονιά, όμως, θα ανακοινωθεί μία εκδήλωση αφιερωμένη στη ζωή και στο έργο της.

Θρήνος στο Ξυλόκαστρο: Νεκρός ιερέας μετά από τροχαίο

Θλίψη επικρατεί στην τοπική κοινωνία στο Ξυλόκαστρο, ύστερα από ένα τραγικό περαστικό που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 9 Φεβρουαρίου, όταν ιερέας της περιοχής έχασε τη ζωή του ύστερα από τροχαίο δυστύχημα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το korinthostv, ο 59χρονος π. Παρθένιος έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου στον επαρχιακό δρόμο Ξυλοκάστρου – Τρικάλων, λίγο μετά τη Ρίζα Ξυλοκάστρου και να «καρφωθεί» σε δέντρο. Κατά συνέπεια, ο ιερωμένος βρέθηκε εγκλωβισμένος μέσα στο όχημα χωρίς τις αισθήσεις του.

Στο σημείο εκτός από την Τροχαία και το ΕΚΑΒ έσπευσαν άμεσα η ΠΥ Κιάτου όπου πραγματοποίησαν τον απεγκλωβισμό. Στη συνέχεια, ο άτυχος ιερέας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο π. Παρθένιος, λέγεται, πως ήταν πολύ αγαπητός σ’ όλη την τοπική κοινωνία.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.

nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button