ΔΙΑΦΟΡΑ

ΕΦΥΓΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

ΕΦΥΓΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο καθώς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός, Πάνος Ρεντούμης. Τη θλιβερή είδηση ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«O πόνος φέτος δεν έχει τέλος.. Ένας από τους καλύτερους μου φίλους, ένας αξιαγάπητος ηθοποιός, ένας άνθρωπος που μας έδεσαν τόσα πολλά στην ζωή και την δουλειά που τόσο λάτρευε, έφυγε ξαφνικά… Βαριά η οδύνη αγαπημένε μου φίλε.. Σε χαιρετούν όλοι οι ηθοποιοί….» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Πάνος Ρεντούμης έγινε κυρίως γνωστός από το σήριαλ Ρετιρέ. Συμμετείχε κατά καιρούς σ πολλές γνωστές σειρές, όπως Έγκλημα και πάθος, Αληθινοί Έρωτες, Αν μ΄ αγαπάς, Ανατομία ενός Εγκλήματος, Μια στιγμή 2 Ζωές, Το Τρίτο Στεφάνι, Πάνω από το νόμο κ.α.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button