ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήvoς Στον Καλλιτεχνικό Kόσμο: Βpέθηκε Νεκpός Ο Aγαπημέvος Μας Ηθoποιός! Φωτo

Θρήvoς Στον Καλλιτεχνικό Kόσμο: Βpέθηκε Νεκpός Ο Aγαπημέvος Μας Ηθoποιός! Φωτo

Κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει πως “έφυγε”.

Βαρύ το πένθος στον καλλιτεχνικό χώρο- Η θλιβερή είδηση έπεσε σαν κεραυνός στην ελληνική showbiz. Ο γνωστός ηθοποιός που δικακρινόταν για το ήθος του και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον κύκλο του…

Κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει πως “έφυγε”.

Βαρύ το πένθος στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η θλιβερή είδηση έπεσε σαν κεραυνός στην ελληνική showbiz. Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο η ξαφνική είδηση του θανάτου του γνωστού ηθοποιού.

Ο γνωστός ηθοποιός που δικακρινόταν για το ήθος του και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον κύκλο του, διατηρούσε χαμηλό προφίλ και είχε αφοσιωθεί στην οικογένειά του τα τελευταία χρόνια.

Την τραγική είδηση του χαμού του έκανε γνωστή πριν από λίγο, στα μέσα από

τον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο η ξαφνική είδηση του θανάτου του Πάνου Ρεντούμη.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του από την σύζυγό του Άντα. Oι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πνευμονικό οίδημα.

Ο Πάνος Ρεντούμης έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη σειρά «Το Ρετιρέ»

και υποδυόταν τον νεαρό που ήθελε να κερδίσει την καρδιάς της Έλντας Πανοπούλου.

Ο ηθοποιός συμμετείχε σε διάφορες αγαπημένες σειρές όπως το «Ρετιρέ», «Το Τρίτο Στεφάνι», «Πάνω από το νόμο», «Μια Στιγμή 2 Ζωές», «Αν μ’ αγαπάς», Έγκλημα και πάθος: Παθολογική αγάπη κ.λ.π.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρει στην ανάρτησή του:

«O πόνος φέτος δεν έχει τέλος. Ένας από τους καλύτερους μου φίλους, ένας αξιαγάπητος ηθοποιός, ένας άνθρωπος που μας έδεσαν τόσα πολλά στην ζωή και την δουλειά που τόσο λάτρευε, έφυγε ξαφνικά. Βαριά η οδύνη αγαπημένε μου φίλε. Σε χαιρετούν όλοι οι ηθοποιοί»…

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button