ΔΙΑΦΟΡΑ

Έφυγε από κορωνοϊό ο 44χρονος Παναγιώτης Ευαγγέλου-Καταλείπει τρία ανήλικα παιδιά

Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Παναγιώτης Ευαγγέλου, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με την Κυπριακή Παροικία, ο άτυχος 44χρονος, διέμενε στο Burton On Trent και τις τελευταίες ημέρες, αφού επιδεινώθηκε η κατάσταση του, βρισκόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένος.

«Ο άτυχος πατέρας ήταν εργατικός και καλοκάγαθος , έχαιρε ευρείας εκτίμησης και συμπάθειας στην κοινότητα. Διατηρούσε το δικό του Cafe στο Burton.

Πριν ενάμιση χρόνο έχασε τον πατέρα του Ευάγγελο Ευάγγελου, από τη Λάπαθο Αμμοχώστου, 73 χρονών. Στη σύζυγο του Άννα, στη μητέρα του Ξένια, στα 3 παιδιά και τον αδελφό του Κωστάκη. Τα θερμά μας συλλυπητήρια», αναφέρει η Κυπριακή Παροικία.

πηγη reporter.com.cy

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button