ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Υπέροχα μπισκοτάκια τραγανά και μυρωδάτα, με αρώματα πορτοκαλιού, κανέλας και γαρύφαλλο

Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Urania Zantioti-Οι Νεες Συνταγες της μελι-τζ-Αννας”

ΥΛΙΚΑ
2 φλυτζάνια καλαμποκέλαιο
1 φλυτζάνι ζάχαρη
1 φλυτζάνι φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
3 κουταλάκια κοφτά κανέλα
1/2 κουταλάκι γαρύφαλλο τριμμένο
Λίγο τριμμένο μοσχοκάρυδο
4 κουταλάκια μπέικιν παουντερ
1 κουταλάκι κοφτό σόδα,διαλυμένη στο χυμό
100 γραμμάρια σουσάμι μέσα στη ζύμη
1 φλυτζάνι ψιλοκομμένα καρύδια
6 φλυτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις,λίγο περισσότερο ή λιγότερο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μπωλ βάζουμε το λάδι,ζάχαρη,χυμό,ανακατεύουμε με το σύρμα να λιώσει η ζάχαρη,προσθέτουμε τα στερεά υλικά, ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε ζύμη μαλακή και εύπλαστη

Πλάθουμε τα μπισκοτάκια ότι σχήμα μας αρέσει, τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα με αντικολλητικο χαρτί

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 170 βαθμούς,περίπου 20 λεπτά,ή ανάλογα με τον φούρνο σας

Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Urania Zantioti-Οι Νεες Συνταγες της μελι-τζ-Αννας”

πηγη xrysessyntages.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button