ΔΙΑΦΟΡΑ

“Έφυγε” από τη ζωή ο χορευτής και χορογράφος, Βαγγέλης Παππάς

Θάνατος: Θρήνος επικρατεί στον καλλιτεχνικό χώρο διότι έφυγε από την ζωή ο χορευτής και χορογράφος Βαγγέλης Παππάς ο οποίος είχε συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα.

Ο Βαγγέλης Παππάς ήταν ένας από τους πρώτους Έλληνες χορευτές όπου απεβίωσε και σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Εκείνος ήταν ηθοποιός, χορευτής και χορογράφος όπου και είχε συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα της ελληνικής σκηνής.

Ο Βαγγέλης Παππάς είχε συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τους Καστρινό, Φλερύ, Σειλινό και Μεταξόπουλο. Την είδηση του θανάτου του, έκαναν γνωστή, τα παιδιά του μέσω αναρτήσεων τους στα social media.

Πριν από 3 χρόνια, ο Βαγγέλης Παππάς είχε αποκαλύψει τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο από το 2012. Ο γιος του Βαγγέλη Παππά ζήτησε από τον κόσμο που επιθυμεί αντί για στεφάνια να κάνει δωρεά στο Make A Wish.

‘Έφυγε’ από τη ζωή.

Η ανακοίνωση του θανάτου του

«Καλημέρα σήμερα έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος μας πατέρας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΠΑΣ θα θέλαμε αντί για στεφάνια να κάνετε κατάθεση ότι ποσό μπορείτε έστω και 1€ στο MAKE A WISH για τα παιδάκια που δίνουν τον δικό τους αγώνα.

Ευχαριστώ πολύ και να σας έχει ο θεός καλά. Σε κάθε κατάθεση θα πρέπει να αναφέρετε στην αιτιολογία ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΠΑΠΠΑ και το καταθετήριο θα πρέπει να προωθείτε στο email:

[email protected] για να εντοπίσουμε την κατάθεση, ώστε να στείλουμε απόδειξη και ευχαριστήριο στον δωρητή», έγραψε ο Κώστας Παππάς.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button