ΔΙΑΦΟΡΑ

Έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της ΕΒΟΛ Νικήτας Πρίντζος σε ηλικία 78 ετών

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικια 78 ετών ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου Νικήτας Πρίντζος. Σύμφωνα με πληροφορίες άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου νοσηλευόταν από επιπλοκές του κορονοϊού, ενώ έπασχε το τελευταίο διάστημα από ανίατη ασθένεια.

Το κενό που αφήνει ο Νικήτας Πρίντζος τόσο σττα συνεταιριστικά δρώμενα , όσο και στην Ένωση Βόλου την οποία είχε κατορθώσει με επίπονους αγώνες να τη διατηρεί συνεχώς κερδοφόρα, είναι δυσαναπλήρωτο και η είδηση του θανάτου σκόρπισε θλίψη όχι μόνο στην τοπική κοινωνία του Βόλου, αλλά και στον αγροτικό κόσμο της Θεσαλίας και όλης της χώρας.

Σε συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει πριν λίγα χρόνια (έδινε σπάνια συντεύξεις αφού ήταν άνθρωπος της δράσης) είχε αναπτύξει το όραμά του για τον αγροδιατροφικό τομέα της χώρας κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για αυτά που έρχονται στην πρωτογενή παραγωγή.

πηγη thessaliatv.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button