ΔΙΑΦΟΡΑ

Έφυγε απο την ζωή η Ειρήνη Σταμούλη σήμερα η κηδεία της

«Σήμερα, στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών Ρόδου θα τελεσθεί η κηδεία της 33χρονης Ειρήνης Σταμούλη που έφυγε από τη ζωή το Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για την νεότερη κόρη του Θανάση Σταμούλη, προέδρου της Ένωσης Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σκορπίζοντας θλίψη  σε όλη την κοινωνία της Ρόδου. Συλλυπητήριο μήνυμα Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου  Σε συλλυπητήριο μήνυμα  που εξέδωσε η Ένωση Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, αναφέρει τα εξής:

«Τεράστια θλίψη στο Σωματείο ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου αφού χθες 17 Σεπτεμβρίου 2022 έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων η Ειρήνη Σταμούλη, η μικρότερη κόρη του Προέδρου μας Θανάση Σταμούλη και σύζυγος του μέλους του ΔΣ μας Άρη Γυφτάκη. Η Ειρήνη ένα εξαιρετικό κορίτσι μόλις 32 χρονών γεμάτη ζωή, υπέροχη σύζυγος, μητέρα δυο δίδυμων αγοριών και δασκάλα χορού, πάλεψε για ενάμιση χρόνο με την επάρατη νόσο αλλά σήμερα έχασε την μάχη αφήνοντας ένα τεράστιο κενό πίσω της.

Σύσσωμο το ΔΣ ύστερα από έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε: Σύσσωμη παρουσία του ΔΣ στην εξόδιο ακολουθία που θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 5:00 το απόγευμα στον Ταξιάρχη Ρόδου. Κατάθεση στεφάνου στην μνήμη της Ειρήνης

Να μην λειτουργήσει το γραφείο του Σωματείου έως την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου λόγο πένθους και
Να δημοσιευθεί το παρόν στο τύπο Τα μέλη του ΔΣ εύχονται ο θεός να αναπαύσει την ψυχούλα της Ειρήνης και να δώσει δύναμη και κουράγιο στον Πρόεδρο Θανάση, στον Άρη και σε όλη την υπόλοιπη οικογένεια. Καλό παράδεισο Ειρήνη».

Συλλυπητήρια ΚΚΕ Ν. Δωδεκανήσου «Η Τομεακή Επιτροπή Ν. Δωδεκανήσου του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Πρόεδρο του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου Θανάση Σταμούλη και σε όλη την οικογένεια  για την απώλεια της κόρης του».

Η ανακοίνωση Εργατικού Κέντρου Ρόδου

«Στο άκουσμα του αιφνίδιου θανάτου της μικρότερης κόρης του Αντιπροέδρου του Ε.Κ.Ρ και Προέδρου του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, Ειρήνης Σταμούλη, η οποία έφυγε στις 17 Σεπτεμβρίου για τη γειτονιά των αγγέλων, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Κ.Ρ συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε:

• Να εκφράσει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της

• Αντιπροσωπεία της Διοίκησης να παραβρεθεί στην εξόδιο ακολουθία.

• Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη της

• Να δημοσιοποιηθεί το παρόν στον τοπικό τύπο.

Η Ειρήνη ένα εξαιρετικό κορίτσι μόλις 32 ετών γεμάτη ζωή, υπέροχη σύζυγος, μητέρα δυο δίδυμων αγοριών και δασκάλα χορού, πάλεψε για ενάμιση χρόνο με την επάρατη νόσο αλλά δυστυχώς έχασε τη μάχη αφήνοντας ένα τεράστιο κενό πίσω της……..
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΙΡΗΝΗ………….»

Συλλυπητήριο μήνυμα της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου

«Στο άκουσμα του αιφνίδιου θανάτου της Ειρήνης Σταμούλη, λατρεμένη κόρη του Προέδρου του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου,  ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, απευθύνουμε το ύστατο χαίρε. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της».

Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ρόδου

«Η Συντονιστική Επιτροπή της  Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ -Κίνημα Αλλαγής της πόλεως της Ρόδου σε έκτακτη συνεδρίαση, εκφράζει την απερίγραπτη θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια,  για τον αναπάντεχο χαμό της  Ειρήνης Σταμούλη , κόρης του Προέδρου του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου Αθανασίου Σταμούλη .

Ο πόνος και η οδύνη που προκαλεί μια απώλεια δεν αποτυπώνεται με λέξεις.  Ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια της για την απώλεια του δικού τους ανθρώπου,  που θα ζει πάντοτε μέσα στις καρδιές τους».

πηγη rodiaki.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button