ΔΙΑΦΟΡΑ

Φρίκη στη Ρόδο: 70χρονος βίαζε την κόρη του που έχει νοητική υστέρηση

Ακόμη μια φρικιαστική υπόθεση σεξουαλικού εγκλήματος απασχολεί από τη Δευτέρα την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου με καταγγελλόμενο για βιασμό γυναίκας ηλικίας 45 ετών περίπου, με νοητική στέρηση, τον 70χρονο πατέρα της!!

Η μεσήλικας, κόρη του καταγγελλόμενου από τον πρώτο του γάμο τελεί υπό δικαστική συμπαράσταση και φροντίδα του αδελφού της καθώς η μητέρα της έχει αποβιώσει προ 5ετίας. Κάθε εβδομάδα επισκέπτεται σύμφωνα με τις πληροφορίες τον πατέρα της, που έχει ξαναπαντρευτεί, στην οικία του στη Ρόδο. Ευρισκόμενη στην οικία του εθεάθη από εργάτη που εργαζόταν πλησίον αυτής και από παράθυρο να κακοποιείται σεξουαλικά από έναν υπερήλικα.

Ο εργάτης ενημέρωσε σχετικά τον εργοδότη του και έκπληκτοι και οι δύο ενημερώθηκαν από τον φερόμενο ως δράστη ότι ήταν ο πατέρας της. Φέρεται μάλιστα να τους είπε να τον ενημερώσουν αν η γυναίκα τους ενοχλούσε διότι είχε νοητική στέρηση.

Ο εργάτης και ο εργοδότης του έσπευσαν και ενημέρωσαν την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και από τη Δευτέρα έχει κινηθεί κατεπείγουσα προανάκριση και έχει ενημερωθεί ο αδελφός της φερόμενης ως θύματος που έχει ήδη αναθέσει σε δικηγόρο να υποβάλει δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας και να κινήσει όλες τις διαδικασίες για τον ποινικό κολασμό του πατέρα. Ο τελευταίος αλλά και η φερόμενη ως θύμα δεν είχαν έως χθες το απόγευμα καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας.

Πηγή: dimokratiki.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button