ΔΙΑΦΟΡΑ

Ομοφuλόφιλοι άνδρες επιδόθηκαν σε σeξοuαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας την ώρα της λειτουργίας τη Μεγάλη Τετάρτη

Mπροστά στα μάτια των πιστών και μικρών παιδιών έξω από τον ναό των Αγίων Ασωμάτων στο Θησείο

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες, οι οποίοι αποφάσισαν να επιδοθούν σε σεξουαλικές πράξεις στο προαύλιο εκκλησίας στο κέντρο της Αθήνας τη στιγμή μάλιστα που τελούνταν η λειτουργία για τη Μεγάλη Τετάρτη και ο ναός ήταν κατάμεστος από πιστούς κάθε ηλικίας.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Espresso», όλα έγιναν τη Μεγάλη Τετάρτη στις 20.30, τη στιγμή που οι πιστοί βρίσκονταν εντός του ναού των Αγίων Ασωμάτων, στην περιοχή του Θησείου, ενώ δεκάδες άλλοι προσέρχονταν για να παρακολουθήσουν τη θεία λειτουργία. Ξαφνικά κάποιοι, που μάλιστα είχαν μαζί τους και μικρά παιδιά, είδαν δύο άνδρες, ο ένας ρουμανικής καταγωγής 43 ετών και άλλος Ελληνας άστεγος 41 ετών, να επιδίδονται, παράπλευρα του ιερού ναού, σε σεξουαλικές πράξεις, δίχως να τους νοιάζει αν τους έβλεπαν.

Αρκετοί πιστοί άρχισαν να τους φωνάζουν να φύγουν γρήγορα από το σημείο, αλλά εκείνοι δεν πτοούνταν με τίποτα. Συνέχισαν ακάθεκτοι το… έργο τους. Οι πολίτες σε κατάσταση σοκ κάλεσαν τις αστυνομικές Αρχές και αμέσως στο σημείο έφτασαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., που έπιασαν τους δύο άνδρες επ’ αυτοφώρω να είναι ξαπλωμένοι, με τον 43χρονο να ενεργεί πεοθηλασμό στον 41χρονο, τη στιγμή μάλιστα που εντός του ναού είχε δημιουργηθεί ήδη αναστάτωση από τους πιστούς, που για τη θεία λειτουργία πήγαν και άλλα έμελλε να αντικρίσουν!

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο άνδρες με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και τους οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομονοίας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα για την άσκηση ποινικών διώξεων και έπειτα στον ανακριτή. Ωστόσο οι ίδιοι, οι οποίοι -όπως διαπιστώθηκε- είναι χρήστες ναρκωτικών ουσιών, αρνήθηκαν να απολογηθούν, τηρώντας αρνητική στάση.

Πηγή: Espresso

Το διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button