ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκκληση από την Έρρικα Πρεζεράκου: «Κάντε μια μικρή επίκληση στο Θεό…» (photo)

Στιγμές αγωνίας βιώνει η Έρρικα Πρεζεράκου, αφού η ανιψιά της έχει διαγνωστεί με μια σπάνια μορφή καρκίνου. Όπως είναι ήδη γνωστό η μικρή Αναστασία βρίσκεται στο Τέξας όπου ακολουθεί μια ειδική θεραπεία και όλη η οικογένειά της ελπίζει να βγει νικήτρια από αυτή τη μάχη.

Η Έρρικα έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στο Instagram ζητώντας από τους followers της να προσευχηθούν για να γίνει καλά το κοριτσάκι της.

«Αν έχετε την καλοσύνη ότι ώρα το δείτε αυτό το μήνυμα κάντε μια μικρή επίκληση στο Θεό να βοηθήσει την Αναστασία μας. Χρειάζεται την προσευχή μας .. είναι πραγματική μαχήτρια .. αλλά μας χρειάζεται .. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Να σας έχει ο Θεός καλά», έγραψε η Έρρικα Πρεζεράκου κάτω από τη φωτογραφία της ανιψιάς της που πόσταρε στο Instagram.

ΠΗΓΗ : Athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button