ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία: Νεκρός ο Νάσος Κουντουράς

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών ο πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου Βισαλτίας Νάσος Κουντουράς σκορπώντας θλίψη στην περιοχή.

Ο Νάσος Κουντουράς με καταγωγή από το Σιτοχώρι ήταν υποψήφιος στον Αχινό, με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου Αθανάσιου Μασλαρινού.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Βισαλτίας Αθανάσιου Μασλαρινού για τον αιφνίδιο χαμό του Νάσου Κουντουρά.

«Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα την τραγική είδηση του θανάτου του Νάσου Κουντουρά. Έφυγε τόσο νωρίς και τόσο ξαφνικά… Ένας εξαιρετικός συνεργάτης, που υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση από την θέση του Αντιδημάρχου Βισαλτίας με ήθος και εντιμότητα, με καλοσύνη και εργατικότητα, που αντιμετώπιζε τα πάντα με καλοσύνη και χαμόγελο. Εκφράζω την βαθιά μου θλίψη για την αιφνίδια απώλεια του συντοπίτη, συνεργάτη και φίλου Νάσου Κουντουρά, καθώς και τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου προς την οικογένεια του. Αγαπητέ φίλε και συνεργάτη καλό ταξίδι» τόνισε σε γραπτή δήλωσή του, ο δήμαρχος Βισαλτίας.

Πληροφορίες από epilogestv

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button