ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκρυβαν για καιρό αυτή τη φωτογραφία. Σήμερα όμως τη μοιράζονται με τον κόσμο! Ο λόγος;

2777

 

Ο λόγος που ο Michael Simpson δεν είχε δείξει ποτέ σε κανέναν αυτή τηφωτογραφία του γιου του, JJ, είναι προφανής. Ήταν πολύ οδυνηρό…

Facebook

Όπως εξήγησε στην Mirror: «Μου πήρε πολύ καιρό για να μοιραστώ αυτή τη φωτογραφία, εξαιτίας του πόνου που βίωνα κάθε φορά που την κοιτούσα.»

Ο JJ γεννήθηκε 16 εβδομάδες πρόωρα και ζύγιζε περίπου 600γρ., εξαιτίας επιπλοκών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Ο λόγος που τελικά βρήκε το κουράγιο να το κάνει, ήταν όταν άκουσε κάποια πολύ άσχημα σχόλια από τον Υπουργό Υγείας της Αγγλίας για τα ωράρια του προσωπικού των νοσοκομείων. Των ίδιων ανθρώπων που μοχθούσαν ολόκληρα μερόνυχτα για να κρατήσουν τον JJ ζωντανό.

Facebook

Σύμφωνα με την Metro, χάρη σε αυτούς τους γιατρούς και τις νοσοκόμες ο μικρός γύρισε αναρίθμητες φορές – κυριολεκτικά – από το χείλος του θανάτου και κατάφερε να φτάσει 3 μηνών.

Ο JJ έχει ακόμη αρκετό δρόμο μπροστά του μέχρι να αναρρώσει πλήρως, ενώ αυτή τη στιγμή παλεύει με μια ασθένεια των πνευμόνων που τον ταλαιπωρεί.

Facebook

Ο Simpson δεν έχει καμία αμφιβολία ότι αν δεν ήταν το σκληρά εργαζόμενο προσωπικό του νοσοκομείου στη μονάδα νεογνών, ο JJ δε θα ήταν μαζί του σήμερα…

 πηγη fanpage.gr

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button