ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τρούφες σοκολάτας με ινδοκάρυδο με 5 μόνο υλικά

2775

Υλικά συνταγής

  • 250 γρ. μπισκότα τύπου πτι μπερ
  • 1/3 φλ. τσαγιού κακάο σε σκόνη
  • 1/2 φλ. τσαγιού καρύδια ψιλοκομμένα
  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα [400 γρ.]
  • 1 φλ. τσαγιού τρίμμα ινδικής καρύδας

Εκτέλεση συνταγής

  1. Θρυμματίστε στο μπλέντερ τα μπισκότα ώστε να γίνουν πολύ ψιλοτριμμένα [όχι σκόνη].
  2. Μεταφέρετε τα μπισκότα σε μπολ, προσθέστε τη σκόνη κακάο και το 1/4 της ινδικής καρύδας. Ανακατεύετε να ενσωματωθούν και κάνετε μια λακουβίτσα στο κέντρο. Προσθέτετε το ζαχαρούχο και ανακατεύετε με ένα κουτάλι να ομογενοποιηθούν. Σκεπάζετε το μπολ και το αφήνετε για 15′-20′ να ενσωματωθούν οι γεύσεις.
  3. Βάζετε σε βαθύ πιάτο την υπόλοιπη ινδική καρύδα. Κάνετε τη σοκολατένια ζύμη μπάλες να κάνουν ελαφρώς σχήμα αυγού και τις “κυλάτε στο ινδοκάρυδο” να καλυφθούν εξωτερικά πλήρως. Διατηρείστε τες στο ψυγείο.

πηγη sintayes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button