ΔΙΑΦΟΡΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αποχώρησε από την Κρήτη ο Ρώσος Επίσκοπος Σέργιος κατ’εντολή του Πατριάρχη Μόσχας Κυρίλλου

17471

 

Δημοσιεύουμε τη είδηση με πολύ μεγάλη επιφύλαξη από το dioptra-news.com , όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω υπάρχουν οι πηγές, τις οποίες μπορείτε και εσείς να μελετήσετε.

Αναμένονται εξελίξεις στο θέμα για την Πανορθόδοξη Σύνοδο. Υπάρχουν επίσης ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες σχετικά με το ότι δεν αναχώρησε για την Κρήτη ο εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Μόσχας Μητροπολίτης Ιλαρίων. Όμως μέχρι την επιβεβαίωση αναμένουμε.

Αποχώρησε με εντολή του Πατριάρχη Μόσχας από την Κρήτη ο Επίσκοπος Σέργιος [Сергий, епископ Солнечногорский] ο οποίος βρισκόταν εκεί με σκοπό την προετοιμασία των τεχνικών και διοικητικών ζητημάτων της Συνοδείας του Πατριαρχείου Μόσχας, στην «Πανορθόδοξη» Σύνοδο της Κρήτης.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων Ρώσων, ο Επίσκοπος Σέργιος δήλωσε ότι αποχωρεί διότι η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας δεν θα συμμετάσχει στην «Πανορθόδοξη» Σύνοδο της Κρήτης, όπως μετέφερε πηγή του Πρακτορείου Ειδήσεων РИА «Новости» [παρ’ότι επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί κάτι, έως και την Δευτέρα που εκτάκτως θα συγκληθεί η Ρωσική Ορθόδοξη Σύνοδος].

pentapostagma.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button