ΔΙΑΦΟΡΑ

Έλσα Πελαγίδου: Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός, νικημένη από τον καρκίνο

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Έλσα Πελαγίδου, ύστερα από μάχη ενός μήνα με τον καρκίνο.

Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας, μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο facebook, γράφοντας χαρτακτηριστικά:

«Και η πρώτη θλιβερή αποχώρηση του νέου χρόνου από τον χώρο μας…Η καλή μας συνάδελφος και φίλη Έλσα Πελαγίδου χτυπημένη εδώ κι ένα μήνα από καλπάζοντα μορφή της επάρατου νόσου έφυγε από κοντά μας σήμερα…

Εμφανίστηκε σε σειρές του 90 κ μάλιστα στο ΣΦΑΓΕΙΟ της ΕΡΤ του Κωστή Τσώνου υποδύθηκε την σύζυγό μου. Καλό ταξίδι μοναχικό κι ευαίσθητο Ελσάκι μου……».

Δες την ανάρτησή του:

 

Θρήνος στον Βόλο – Νεκρός ο Παναγιώτης Μητρόπουλος

Την απώλεια ενός νέου ανθρώπου μετρά το Νοσοκομείο Βόλου.Πρόκειται για τον Παναγιώτη Μητρόπουλο που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς.

Ο Παναγιώτης εργαζόταν στο τμήμα πληροφορικής του Νοσοκομείου.Ανακοίνωση για τον θάνατό του εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων του “Αχιλλοπούλειου”:

“Ένας ακόμη συνάδελφος έφυγε γρήγορα από κοντά μας το απόγευμα της πρωτοχρονιάς. Ο αγαπητός συνάδελφος Παναγιώτης Μητρόπουλος υπάλληλος του τμήματος πληροφορικής, δεν είναι πια μαζί μας, άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο που πρόσφερε τις υπηρεσίες του και νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες.

Η είδηση του θανάτου του ήρθε μέσα στους εορτασμούς και τις ευχές για την νέα χρονιά, δυστυχώς είναι η πικρή αλήθεια ο Πάνος μας, δεν θα είναι πλέον μαζί μας.

Η Οικογένεια του Νοσοκομείου μας θρηνεί την απώλεια σου και γίνεται ακόμη μικρότερη χωρίς εσένα. Ήσουν ένας καλός ευγενικός ευχάριστος και τίμιος άνθρωπος, δημιουργικός και πάντα πρόσφερες κάποια από τις εικόνες που έφτιαχνες στο Σύλλογο, για να δοθεί σε κάποιον συνάδελφο.

Τα δάκρυα μας θα σε συντροφεύουν στο μεγάλο ταξίδι που ξεκίνησες, καλό παράδεισο να έχεις.. Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη και εκτίμηση.

Εκφράζουμε τα θερμά μας Συλλυπητήρια σε όλους τους οικείους σου”

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button