ΘΑΥΜΑΤΑ

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ… ΣΕ ΑΣΘΕΝΗ ΜΕ ΒΑΡΥ ΑΥΧΕΝΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ…

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ… ΣΕ ΑΣΘΕΝΗ ΜΕ ΒΑΡΥ ΑΥΧΕΝΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ…

Σεβαστέ Πάτερ φιλώ τη δεξιά σας

Δεν θα σας απασχολήσω πολύ. Μόνο αυτό θα σας πω, ότι ο Ταξιάρχης είναι Μέγας ιατρός.

Τον γνώρισα από μια φίλη μου, η οποία πριν λίγες ημέρες έστειλε στη μητέρα μου βιβλία δικά σας. Μας εντυπωσίασαν. Τα διαβάζαμε και τα ξαναδιαβάζαμε.
Πρέπει δε να σας πω ότι υπέφερα πολλά χρόνια σωματικά και περισσότερο ψυχικά και ιδιαίτερα τις ημέρες των Εορτών των Χριστουγέννων, που ήμουν σε κακά χάλια.
Έχω αυχενικό σύνδρομο βαριάς μορφής, με χτυπάει παντού και φτάνει μέχρι τα αφτιά μου. Τρελαίνομαι, χάνω την υπομονή μου, τον έλεγχο μου, γίνομαι παράξενη, υποφέρω. Τα φάρμακα δεν μου κάνουν τίποτα.Διαβάζοντας τα βιβλία του Ταξιάρχη πήρα θάρρος, άρχισα να πιστεύω σε δικό του θαύμα. Ήμουν συνεπής στις θρησκευτικές μου υποχρεώσεις – όσο μπορεί να είναι κανείς μέσα σε αυτό το καμίνι της πνευματικής φωτιάς που ζούμε.
Προσπαθώ όμως και υποσχέθηκα περισσότερο να προσπαθήσω, επηρρεασμένη και εμψυχωμένη από τα γραφόμενα των βιβλίων σας. Παρακάλεσα τον Ταξιάρχη να με λυπηθεί και μένα και να μου χαρίσει την γιατρειά και προπάντος την γαλήνη της ψυχής μου, την ηρεμία μου.Αυτές τις ημέρες, ένα βράδυ, παρουσιάστηκε στον ύπνο μου ο Ταξιάρχης στα κάτασπρα ντυμένος και μου χάιδεψε το πονεμένο μου μέρος λέγοντας μου:“ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ. ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ”.

Τι να σας πω!
Από το πρωί άρχισα να συνέρχομαι και κυρίως άρχισα να ισορροπώ ψυχικά.
Ηρέμησα, έγινα άλλος άνθρωπος! Τον ευχαριστώ θερμά.Έταξα να με αξιώσει να έρθω στη γιορτή του την Κυριακή των Μυροφόρων και να τον ευχαριστήσω προσωπικά γονατιστή μπροστά στη θαυμαστή Του εικόνα.
Σας στέλνω αυτά τα χρήματα, για να του ανάψετε μία λαμπάδα και να με θυμάστε στις προσευχές σας.Θεοφιλοπούλου Καλιόππη
Τρίπολη Αρκαδίας

ΑΓΙΟΛΟΓΙΟ – ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2015, Ενοριακού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μανταμάδου Λέσβου.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button