ΔΙΑΦΟΡΑ

«Ένα πρωινό ξύπνησα και δεν υπήρχε ο μπαμπάς μου, αυτοκτόνησε»

Για την αυτοκτονία του πατέρα της, για την απώλεια της αδερφής της, για τη μητέρα της, μίλησε, μεταξύ άλλων, χθες (26.05.2022) το βράδυ η Ελένη Καστάνη στο OPEN και την Αννίτα Πάνια.

«Πριν δώσει τέλος στη ζωή του, άφησε το γράμμα… Απευθυνόταν στη μητέρα μου» ομολόγησε η Ελένη Καστάνη, σε μια αποκάλυψη ψυχής στην Αννίτα Πάνια. Η γνωστή πρωταγωνίστρια μίλησε με ειλικρίνεια για την απώλεια του αγαπημένου της πατέρα και την δύσκολη διαχείριση της τόσο από την ίδια όσο και από την υπόλοιπη οικογένεια της

Η Ελένη Καστάνη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο πατέρας μου έφυγε όταν ήμουν 12 χρονών. Αυτοκτόνησε. Πήγαινα περιοδεία και όλοι οι δημοσιογράφοι με ρωτούσαν αυτό. Έχω δραματικό υπόβαθρο ως άνθρωπος και όλο αυτό το γύρισα στην κωμωδία. Ήμασταν μια φυσιολογική οικογένεια. Δεν είχε δείξει σημάδια ότι είχε κάποιο πρόβλημα, δεν είχε κάποια διαφωνία με τη μητέρα μου, κάτι έντονο. Ήταν σοκ που ένα πρωινό ξύπνησα και δεν υπήρχε ο μπαμπάς μου. Το να βάλει κάποιος τέλος στη ζωή του είναι η απόλυτη δύναμη και η απόλυτη αδυναμία».

«Ο μπαμπάς μου ήθελε να γίνει κάτι παραπάνω από αυτό που ήταν και δεν τα κατάφερε. Άφησε ένα γράμμα, το πιο συγκλονιστικό από όλα ήταν ότι ήμουν το μόνο άτομο που τον αποχαιρέτησε, ξύπνιο μέσα στο σπίτι. Ήμουν η τελευταία που τον είδα. Είναι κάτι που σε ακολουθεί. Δεν έχω κάνει ποτέ ψυχοθεραπεία, δεν το έχω γιατρέψει μέσα μου. Άφησε το γράμμα το οποίο απευθυνόταν στη μητέρα μου».

«Το λέω και συγκινούμαι, πόσο άξια είναι να μεγαλώσει τα παιδιά της. Πέθανε κάτω από ένα δέντρο. Δεν ήξεραν τότε εκείνη την εποχή αυτή την αρρώστια» πρόσθεσε, με δάκρυα στα μάτια, η Ελένη Καστάνη στο late night της Αννίτας Πάνια στο OPEN.

 

πηγη newsit.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button