ΔΙΑΦΟΡΑ

Ένας αστυνομικός είδε έναν γερμανικό ποιμενικό να τρέχει στη μέση του δρόμου. Δείτε όμως που τον οδήγησε…

Οι γερμανικοί ποιμενικοί είναι από τις πιο έξυπνες ράτσες σκύλων, αδιαμφισβήτητα, γι” αυτό άλλωστε είναι επίσημα μέλη της αστυνομίας, του στρατού και άλλων κυβερνητικών υπηρεσιών.

Ο σκύλος που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, είναι ένας πραγματικός ήρωας! Όντας αυτόπτης μάρτυρας ενός τραγικού περιστατικού, βρήκε ένα περιπολικό και έκανε κάτι απίστευτο

 

“Γιατί ρε άνθρωπε μου δηλητηρίασες την κοπελούλα μου;”

Απαρηγόρητος για τον άδικο χαμό της σκυλίτσας που φρόντιζε εδώ και 15 χρόνια είναι ο κ. Σπύρος, αφού κάποιος ασυνείδητος με αρρωστημένο μυαλό του τη στέρησε για πάντα δηλητηριάζοντας την με φόλα στο Αργοστόλι.

Ο κ. Σπύρος, παρά τον πόνο του για το θάνατο της, βρήκε το κουράγιο και έστειλε το ακόλουθο μήνυμα που δημοσίευσε η ιστοσελίδα inkefalonia.gr με αποκλειστικό αποδέκτη τον δράστη που του σκότωσε την κοπελούλα του, όπως την αποκαλεί. «Γιατί ρε άνθρωπε μου δηλητηρίασες την κοπελούλα μου. Τη μεγάλωσα και τη φρόντιζα 15 ολόκληρα χρόνια στη γειτονιά μου, στο σπίτι μου, πίσω από την εκκλησία των Αρχαγγέλων. Άκακη και ήρεμη. Κάθε μέρα έκανε την βόλτα της σε όλο το Αργοστόλι.

Την αγαπούσαν όλοι. Tην φρόντιζαν όλοι. Tην τάιζαν όλοι με αγάπη. Εκτός από σένα που την τάισες θάνατο. Τι σου έκανε για να φτάσεις σε αυτό το σημείο να αποφασίσεις να της αφαιρέσεις ετσιθελικά την ζωή της και να με βυθίσεις σε τόση θλίψη. Πως μπορείς και ζεις με τόση κακία και μοχθηρία κρυμμένη βαθιά μέσα σου; Εύχομαι ο Θεός να σε συγχωρήσει. Και συ κάποια στιγμή να ξυπνήσεις από τον λήθαργο που βρίσκεσαι και να μπορέσεις να συνειδητοποιήσεις την πράξη σου…

Καλό ταξίδι κοπελούλα μου…». πρέπει να σταματήσει επιτέλους αυτο …διαδώστε το !!!

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button