ΔΙΑΦΟΡΑ

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 47 ετών η καλλιτέχνης Έλενα Πολίτη – Τραγουδίστρια στη θρυλική “Γέφυρα” της Κοζάνης

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 47 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο, η καλλιτέχνης Έλενα Πολίτη, η οποία υπήρξε για αρκετές περιόδους τραγουδίστρια στη θρυλική “Γέφυρα” της Κοζάνης, εντυπωσιάζοντας με την, πραγματικά, εξαιρετική φωνή της.

Η εκλιπούσα, μητέρα δυο παιδιών, ήταν σύζυγος του γνωστού γρεβενιώτη επιχειρηματία και παλαιού μάνατζερ Λουκά Καραγιάννη και η κηδεία της θα γίνει την Παρασκευή 24 Ιουνίου, στις 10:30 το πρωί, στη Χαλάστρα και στον ιερό ναό Κοιμήσεως Της Θεοτόκου.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο Γιώργος Μαλιόγκας, ιδιοκτήτης της “Γέφυρας” αναφέρει: “Καλό παράδεισο να έχεις Λενακι μου είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί σου αρκετά χρόνια θα θυμάμαι πάντα το υπέροχο χαμόγελο σου!!!!!”

ΡΑΓΙΖΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ

“Ελενάκι μου Καλό ταξίδι αγάπη μου. Ότι και να γράψω για σένα είναι λίγο. Από σήμερα θα γεμίσει ο παράδεισος με το χαμόγελο σου και την καλοσύνη σου. Μπορεί πλέον να μην είσαι κοντά μου αλλά θα μείνεις για πάντα στην καρδιά μου. Καλή αντάμωση”.

Από το kozanimedia.gr

Έχασε Τη Μάχη Για Τη Ζωή Η Γυναίκα Που Έπεσε Από Μπαλκόνι Στην Αμφιλοχία

Θλίψη έχει προκαλέσει στην Αμφιλοχία η είδηση του θανάτου της άτυχης γυναίκας που αργά το απόγευμα της Τετάρτης 22 Ιουνίου έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr το περιστατικό συνέβη πριν τις 8:00 το απόγευμα της Τετάρτης 22 Ιουνίου όταν η γυναίκα, περίπου 75 ετών, έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της υπό συνθήκες που διερευνώνται από την αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας για τις πρώτες βοήθειες, ενώ κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της στο νοσοκομείου Αγρινίου, όπου διασωληνώθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και άφησε την τελευταία της πνοή λίγη ώρα αργότερα. *Φωτογραφία αρχείου

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button