ΔΙΑΦΟΡΑ

Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Κουκουλοφόροι πετούν μολότοφ – Τραυματίας αστυνομικός

Υπό πολιορκία το αστυνομικό τμήμα – Φωτιές και μολότοφ από κουκουλοφόρους – Πεδίο μάχης πολλά σημεία στη Νέα Σμύρνη- Οδομαχίες σε εξέλιξη – Με χημικά και την «αύρα» απαντά η ΕΛΑΣ

Σοβαρά επεισόδια εξελίσσονται στη Νέα Σμύρνη στην περιοχή του αστυνομικού τμήματος. Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα, ενώ επιτέθηκαν και σε δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ, ενώ ένας αστυνομικός τραυματίσθηκε: σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού και η κατάστασή του είναι άσχημη.

Κουκουλοφόροι έριξαν τον αστυνομικό από τη μηχανή του άρχισαν να τον χτυπούν ανελέητα. Ο άνθρωπος; βρέθηκε αιμόφυρτος στο έδαφος, μέχρι που οι συνάδελφοί του εκαναν κλοιό γύρω του. Εως αυτή την ώρα (7.43 μ.μ.) δεν έχει καταστεί εφικτό να φτάσει ασθενοφόρο για να τον παραλάβει.

Τα επεισόδια ξέσπασαν όταν κουκουλοφόροι και αντιεξουασιαστές πέρασαν στην κεφαλή της πορείας προς το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, πετώντας βόμβες μολότοφ και φωνάζοντας συνθήματα για τον Δημήτρη Κουφορντίνα.

Οι αστυνομικοί αντέδρασαν με χημικά και νερό από την υδροφόρα- «αύρα», προκειμένου να απομακρύνουν τους ταραξίες.

Νωρίτερα, η ομάδα κουκουλοφόρων εμφανίστηκε στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, ενώ σε ελέγχους που έγιναν εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τσάντες γεμάτες μολότοφ

και άλλους εύφλεκτους μηχανισμούς, πράγμα που επιβεβαίωσε τους φόβους, αλλά και τις πληροφορίες της ΕΛΑΣ για προσχεδιασμένα επεισόδια.

protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button