ΔΙΑΦΟΡΑ

“Έσβησε” 14χρονη μαθήτρια, φορτίζοντας το κινητό στο μπάνιο

Την τελευταία της πνοή από ηλεκτροπληξία, άφησε μια μαθήτρια όταν το κινητό της τηλέφωνο που φόρτιζε, έπεσε μέσα …στην μπανιέρα! Η 14χρονη Yulia Vysotskaya άκουγε μουσική από το κινητό της καθώς έκανε μπάνιο στο σπίτι της στην περιοχή Τσεμποξάρι κοντά στη Μόσχα. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η έφηβη πρώτα έχασε τις αισθήσεις της από την ηλεκτροπληξία και στη συνέχεια πνίγηκε.

 

 

Οι γονείς της κάλεσαν το ασθενοφόρο όταν κατάλαβαν τι είχε συμβεί, αλλά ήταν ήδη αργά. Οι ερευνητές που ανέλαβαν την υπόθεση… θα διεξάγουν ιατροδικαστική εξέταση για να αποκαλυφθεί τι ακριβώς συνέβη, όπως αναφέρεται και στο δημοσίευμα της Independent.

Πρόκειται για το τρίτο συμβάν τέτοιου είδους στη Ρωσία τον τελευταίο χρόνο, παρά τις προειδοποιήσεις που έχουν γίνει για τη φόρτιση κινητών τηλεφώνων κοντά στο νερό. Το 2018, μία 15χρονη και μία 12χρονη είχαν πεθάνει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. «Το να χαλαρώνεις με το κινητό σου τηλέφωνο στη φόρτιση ενώ κάνεις μπάνιο, είναι σαν να παίζεις ρωσική ρουλέτα» αναφέρει ηλεκτρολόγος μηχανικός.

Η συγκινητική ανάρτηση του για τον θάνατο της μητέρας του

«Αντίο μάνα θα σ’αγαπώ»
Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Κρατερού Κατσούλη με τον ηθοποιό να κάνει μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.
«Ας ζήσουμε τη ζωή μας με αγάπη και φως […] Αντίο μάνα θα σ’ αγαπώ» έγραψε μεταξύ άλλων.
«Ας ζήσουμε τη ζωή μας με αγάπη και φως. Χωρίς τύψεις, χωρίς ενοχές, παραδεχόμενοι τα λάθη που θα κάνουμε έτσι κι αλλιώς, ζητώντας συγνώμη, ζώντας ευγνώμονες για όλα τα όμορφα και ωραία, που υπάρχουν γύρω μας καθημερινά, προχωρώντας μπροστά. Η ζωή είναι όμορφη και σπουδαία, απρόβλεπτη μπορεί και σύντομη. Αντίο μάνα θα σ’αγαπώ» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button