ΔΙΑΦΟΡΑ

Έτσι θα ξεπαγώσετε άμεσα τον κιμά μ’ ένα πανεύκολο κόλπο (video)

Έτσι θα ξεπαγώσετε άμεσα τον κιμά μ’ ένα πανεύκολο κόλπο (video)

Πολλές φορές έχουμε βρεθεί στην δύσκολη θέση να θέλουμε να ετοιμάσουμε το φαγητό και στην προκειμένη με… πρωταγωνιστή τον κιμά, ωστόσο, λίγο πριν την… εκκίνηση της μαγειρικής «δημιουργίας» ανακαλύπτουμε πως έχουμε ξεχάσει να ξεπαγώσουμε το κρέας, με αποτέλεσμα να ετοιμαζόμαστε για εναλλακτικές λύσεις.

Βέβαια, αυτή την εποχή, μια τέτοια… γκάφα είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα και με τους ρυθμούς που έχουν πάρει οι ζωές μας, δεν γίνεται να… λογίζεται ως τέτοια – γκάφα – αλλά ως ένα πρόβλημα που είναι συχνό και χρειάζεται άμεσα μία λύση.

Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο, ωστόσο, στο παρακάτω βίντεο παρουσιάζεται ένα πανεύκολο και έξυπνο κόλπο, ούτως ώστε να μην χρειάζεστε αρκετή ώρα για να ξεπαγώσει ο κιμάς σας, αλλά και να μπορέσετε να τον αποθηκεύσετε εύκολα στην κατάψυξή σας, χωρίς να πιάσει μεγάλο… χώρο.

Αυτό που θα χρειαστείτε, πέραν βέβαια του κιμά, είναι μία πλαστική σακούλα τροφίμων που να μπορεί να κλείνει αεροστεγώς, για να μπορέσει να αποθηκευτεί το κρέας στην κατάψυξη. Μόλις βάλετε μέσα τον κιμά και πριν κλείσετε την σακούλα, αρχίστε να πιέζετε το κρέας, ούτως ώστε να απλωθεί σ’ όλον τον χώρο της σακούλας.

Έτσι, ο κιμάς θα παγώσει άμεσα, ενώ ανάλογα θα είναι και τα αποτελέσματα αν θέλετε να τον ξεπαγώσετε.

Δείτε το βίντεο….dokari.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button