ΔΙΑΦΟΡΑ

Ευχάριστα νέα για την υγεία του 17χρονου που είχε τραυματιστεί από αγέλη αλόγων

Eυχάριστα νέα έρχονται για την υγεία του 17χρονου Βασίλη ο οποίος τραυματίστηκε τα ξημερώματα της Μ. Παρασκευής στον Γαλατά Ναυπακτίας όταν το δίκυκλο του συγκρούστηκε με άλογο στο δρόμο από Μεσολόγγι προς Κρυονέρι. Ο ανήλικος πήρε εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, καθώς η κατάσταση της υγείας του βελτιώθηκε. Υπενθυμίζεται ότι στο δίκυκλο είχε και συνεπιβάτιδα η οποία είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί, όμως η υπόθεση είχε αίσιο τέλος και για τους δύο.

Ο 17χρονος Βασίλης μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» της Πάτρας και λίγες ώρες αργότερα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου υπήρξε διαθέσιμη κλίνη ΜΕΘ. Λίγες ημέρες αργότερα αποσωληνώθηκε, εξήλθε της Εντατικής και μεταφέρθηκε για αποθεραπεία στη χειρουργική κλινική ενώ σήμερα θα λάβει το εξιτήριο.

«Ο Βασίλης βγήκε νικητής μετά την πολυήμερη νοσηλεία κατά την οποία έτυχε της δέουσας περίθαλψης», σημειώνει στο agrinionews.gr ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Νίκος Κατσακιώρης που δεν παρέλειψε να ευχηθεί «να είναι πάντα σιδερένιος και κοντά στα δικά του πρόσωπα». Ακόμη εξέφρασε ευχαριστίες στους θεράποντες ιατρούς και το υπόλοιπο προσωπικό. Πηγή: thebest.gr

2) Μωράκι που γεννήθηκε στις 20 εβδομάδες δίνει μάχη για τη ζωή του!

Παρόλο που η Kayla Weiss διένυε μια ομαλή εγκυμοσύνη και περίμενε να υποδεχτεί το μωράκι της τον Αύγουστο, όλα άλλαξαν όταν η κόρη της ήρθε στον κόσμο 16 εβδομάδες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 23 Απριλίου. Στα τέλη Απριλίου, οι γιατροί της Kayla συνειδητοποίησαν ότι έπρεπε να κάνουν πρόκληση τοκετού στην μέλλουσα μητέρα καθώς κινδύνευε τόσο εκείνη, όσο και το μωρό της.

«Πήγα στον γιατρό για έναν απλό έλεγχο και οι εξετάσεις έδειξαν ότι η αρτηριακή μου πίεση ήταν 190 με 110! Μου είπαν κινδυνεύεις!», είπε η Kayla. Είχε πάθει προεκλαμψία, μια επικίνδυνη επιπλοκή της εγκυμοσύνης που προκαλείται από την υψηλή αρτηριακή πίεση και μπορεί να οδηγήσει μέχρι και στον θάνατο. Έτσι, λοιπόν, η μικρούλα Paisley γεννήθηκε σχεδόν 4 μήνες νωρίτερα και ζύγιζε μόλις 396 γραμμάρια. Βρίσκεται ακόμα στη ΜΕΘ νεογνών και δίνει μάχη για τη ζωή της όσο μεγαλώνει σιγά-σιγά.

Η Kayla περιμένει με αγωνία τη στιγμή που θα μπορέσει να κρατήσει στην αγκαλιά της την κόρη της, καθώς ακόμα δεν μπορεί να την αγγίξει. «Θα είναι πολύ συγκινητικό», εξομολογήθηκε. Πηγή: kake.com πηγη mama365.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button