ΔΙΑΦΟΡΑ

Φονικό στα Ανώγεια. Το μοιρολόϊ της αδερφής του Γιώργου Ξυλούρη και η αινιγματική ανάρτηση

Φονικό στα Ανώγεια. Το μοιρολόϊ της αδερφής του Γιώργου Ξυλούρη και η αινιγματική ανάρτηση

Είναι τεράστιο θέμα το φονικό στα Ανώγεια. Πέρα απο κάθε-πρόωρη κατ’ εμέ-κοινωνική ανάλυση του γεγονότος έχουμε να διαχειριστούμε τις δολοφονίες δυο ανθρώπων.

Την ουσιαστική διάλυση δυο οικογενειών. Και όλων όσοι βρίσκονται κοντά στα μέλη τους. Η αδερφή του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη απ’ τα Ανώγεια αποχαιρέτησε τον νεκρό με ένα κείμενο-μοιρολόι που δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης .

Προς το τέλος της ανάρτησης η νεαρή Ανωγειανή αναφέρει «Τη μικρή αδερφή σου δα αδερφέ μου, τη γλίτωσες απ το θάνατο καλέ μου.

Μα εγώ δε έκανα χαρά μου πράμα να σε γιαγύρω αναπνιά μου…» δημιουργώντας ερωτηματικά αν η αναφορά αυτή έχει σχέση με την χθεσινή τραγωδία στο Περαχώρι των Ανωγείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24 η αδερφή του νεκρού αναφέρεται σε μια δίκη της πρόσφατη και σοβαρή περιπέτεια υγείας, καθώς βρέθηκε στην Εντατική και έδωσε «μάχη» για τη ζωή της με τον αδερφό της Γιώργο να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της.

Να σημειώσουμε πως ο 30χρονος άνδρας ήταν πατέρας δυο παιδιών ενώ είχε και δυο αδέρφια. Στη φωτογραφία διακρίνεται ο 30χρονος Γιώργος Ξυλούρης με την αδερφή του.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button