ΔΙΑΦΟΡΑ

Φως στο Τούνελ: Το νέο τρέιλερ για την Πάτρα θυμίζει… «10η Εντολή»

Φαίνεται ένα παιδικό δωμάτιο που καταγράφεται από μία κάμερα

Στη «10η Εντολή» του Πάνου Κοκκινόπουλου παραπέμπει το νέο τρέιλερ της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» που, όπως φαίνεται, θα ασχοληθεί και πάλι με την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα.

Μετά την τηλεθέαση που έκανε η εκπομπή την προηγούμενη Παρασκευή, η Αγγελική Νικολούλη θα ασχοληθεί και πάλι με την υπόθεση που εξακολουθεί να συγκλονίζει την ελληνική κοινωνία και τα μυστικά που μπορεί να κρύβουν οι θάνατοι των τριών παιδιών την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης.

Το τρέιλερ του «Φως στο Τούνελ» δείχνει ένα παιδικό δωμάτιο που καταγράφεται από μία κάμερα και είναι ντυμένο με τη μουσική της «10ης εντολής» του Πάνου Κοκκινόπουλου. Στη «10η Εντολή» του Πάνου Κοκκινόπουλου παραπέμπει το νέο τρέιλερ της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» που, όπως φαίνεται, θα ασχοληθεί και πάλι με την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα.

πηγη newsbeast.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button