ΔΙΑΦΟΡΑ

Φρικτό τροχαίο στην Πάτρα. Νεκρή η Σταυρούλα και ο Κώστας – Φώτο και Βίντεο

Φρικτό τροχαίο στην Πάτρα. Νεκρή η Σταυρούλα και ο Κώστας – Φώτο και Βίντεο

Τραγικό τέλος στην Πατρών-Πύργου βρήκαν ακόμα δύο νέοι άνθρωποι. Στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την Παρασκευή στο ύψος του Αλισσού σκοτώθηκαν η Σταυρούλα Γερούλη και ο Κώστας Δημητρουλόπουλος.

Η μετωπική σύγκρουση των δύο οχημάτων, ενός ΙΧ και ενός βαν, ήταν μοιραία, με αποτέλεσμα, ο άνδρας να τιναχθεί από το όχημα που οδηγούσε και η γυναίκα να εγκλωβιστεί στο όχημά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Ι.Χ. το οδηγούσε η γυναίκα με κατεύθυνση την Πάτρα, ενώ το φορτηγάκι που οδηγούσε ο άνδρας, είχε κατεύθυνση τον Πύργο.

Χαρακτηριστική της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι η σκληρή φωτογραφία που δημοσιεύουμε, λίγα λεπτά μετά το δυστύχημα.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Εκεί, όπως μεταδίδει το thebest εκτυλίχθηκαν δραματικές σκηνές όταν οι συγγενείς των θυμάτων κλήθηκαν από την Αστυνομία να αναγνωρίσουν τα πτώματα των δικών τους ανθρώπων, που έχασαν τόσο ξαφνικά τη ζωή τους. nassosblog.gr

nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button