ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός ο Μάριος Λαμπρόπουλος. Αυτή την ώρα η κηδεία του

Νεκρός ο Μάριος Λαμπρόπουλος. Αυτή την ώρα η κηδεία του

Είναι αδιανόητο να μαθαίνω ότι ξαφνικά ένα φιλαράκι μου χάθηκε απο τον καρκίνο. Τόσο γρήγορα. Τόσο απότομα. Τόσο άδοξα. Στην καλύτερη ηλικία του.

Ο Μάριος Λαμπρόπουλος έφυγε “χτυπημένος” και μετά από σκληρή μάχη με την ασθένεια της εποχής μας, αφήνοντας πίσω μόνο ανθρώπους που τον αγαπούν.

Ωραίος άνθρωπος εσωτερικά και εξωτερικά, στη ζωή του έκανε φίλους, καθώς όσοι έκαναν παρέα μαζί του, καταλάβαιναν την ποιότητα του χαρακτήρα του.

Συμβασιούχος για πολύ καιρό στο Δήμο Χαλκίδας, βρέθηκε κι αυτός απέναντι στην ανεργία το καλοκαίρι του 2017, αλλά για τέτοιους ανθρώπους οι αναποδιές της καθημερινότητας δεν ήταν πρόβλημα.

Με την ίδια αξιοπρέπεια αντιμετώπισε και την ασθένεια στην άνιση μάχη για να παραμείνει στη ζωή. Έφυγε νωρίς μόλις στα 50 του χρόνια…

Φίλοι και συγγενείς του λένε αυτή την ώρα “αντίο” στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στη Νέα Βράχα Λαμίας.

Καλό ταξίδι Μάριε…

nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button