ΔΙΑΦΟΡΑ

Γιάννης Πουλόπουλος: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο μας τραγουδιστή

Γιάννης Πουλόπουλος: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο μας τραγουδιστή

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του αξέχαστου τραγουδιστή, Γιάννη Πουλόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Κυριακής 23/8.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος, έφυγε από τη ζωή στα 79 του χρόνια, μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, όπως θα δείτε εδώ, βύθισε στο πένθος την οικογένεια του, αλλά και ολόκληρο το πανελλήνιο.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, Τετάρτη 26 Αυγούστου στις 6 το απόγευμα από το κοιμητήριο της Κηφισιάς. Ο ίδιος ήταν άλλωστε Δημότης Εκάλης και κάτοικος Νέας Κηφισιάς τα τελευταία χρόνια.

Συγκινεί η σύζυγος του Γιάννη Πουλόπουλου – «Σκέφτομαι τη ζωή χωρίς αυτόν…»

Σπάραξε μέσα από την εκπομπή «Καλοκαίρι NOT» η σύζυγος του αγαπημένου Γιάννη Πουλόπουλου ο οποίος έφυγε χθες από την ζωή και βύθισε στο πένθος το πανελλήνιο.

Η Μπέττυ Κοκκινάκη Πουλοπούλου, με την οποία ο τραγουδιστής απέκτησε μια κόρη την Αλεξάνδρα, μίλησε για τον θάνατο του δηλώνοντας πως πονάει πολύ και πως της λείπει. Μάλιστα, η κηδεία του μεγάλου καλλιτέχνη θα γίνει την Τετάρτη, όπως έγινε γνωστό.

«Δεν μπορώ ακόμα να τον αποχαιρετίσω. Απλώς σκέφτομαι τη ζωή χωρίς αυτόν , χωρίς τον Γιάννη. Είχε ταλαιπωρηθεί πολύ.

Τυρανίστηκε με τα μάτια του και μετά δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. Έφυγε ήσυχα. Είχε μια αγνότητα μέσα του μια καλοσύνη. Δεν έκανε ποτέ κακό στον άνθρωπο. Στον μόνο άνθρωπο που έκανε κακό ήταν στον εαυτό του», δήλωσε στην εκπομπή.

Πηγή: Youweekly.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button