ΔΙΑΦΟΡΑ

Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή κοντά στο σπίτι της στην Τύλισο της Κρήτης

Νεκρή εντοπίστηκε ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία είχε εξαφανιστεί το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Τυλίσου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Τα συγγενικά της πρόσωπα και η αστυνομία έψαχναν για αρκετές ώρες την άτυχη γυναίκα, ώσπου το άψυχο κορμί της βρέθηκε κοντά στην οικία της στην Τύλισο.

Όπως αναφέρει το maleviziotis.gr, οι συγγενείς της δεν μπορούσαν επί ώρες να επικοινωνήσουν μαζί της και ανησύχησαν.

Αμέσως κάλεσαν την αστυνομία και ξεκίνησαν έρευνα για τον εντοπισμό της.

Νεκρός 44χρονος μετά από φωτιά σε διαμέρισμα στην Πάτρα

Τραγωδία σημειώθηκε στην Πάτρα, καθώς μετά από φωτιά σε σπίτι ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός.

Συγκεκριμένα η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε για πυρκαγιά σε ισόγειο σπίτι στην οδό Αυλίδος 48 στα Ζαρουχλέικα. Επί τόπου έσπευσαν δύο οχήματα με 5 άνδρες που κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά.

Όταν όμως έφθασαν στο μπάνιο του σπιτιού βρέθηκε ένας άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του.

Μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Πρόκειται για 44χρονο ο οποίος διέμενε μόνος του στο σπίτι. Ο θάνατός του είχε προέλθει από αναθυμιάσεις αλλά και κάποια εγκαύματα. Η Αστυνομία σε συνεργασία με την Πυροσβεστική διερευνούν τα αίτια που οδήγησαν στην τραγωδία.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button