ΔΙΑΦΟΡΑ

Howard Kleinberg: Πέθανε στα 46 του ο πρώην αστέρας του αμερικανικού «Top Chef»

Έφυγε από τη ζωή στα 46 του χρόνια έπειτα από καρδιακή ανακοπή ο πρώην αστέρας του αμερικανικού Top Chef, Howard Kleinberg, όπως είπε η μητέρα του στη Miami Herald.

“Μόλις ανακαλύπτω πόσες ζωές άγγιξε”, είπε για τον γιο της, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης και διηύθυνε το Bulldog Barbecue στο Βόρειο Μαϊάμι για 10 χρόνια. “Ήταν παντρεμένος με το πάθος του στη ζωή, που ήταν η μαγειρική του” πρόσθεσε.

Ο Kleinberg εμφανίστηκε στην τρίτη σεζόν του “Top Chef” αφού ο Terry Zarikian, διευθυντής μαγειρικής του φεστιβάλ φαγητού South Beach, τον σύστησε για τη σειρά του διαγωνισμού μαγειρικής στο Bravo. Κατέκτησε την έβδομη θέση. “

Η οικογένεια του Top Chef θλίβεται από την είδηση του αιφνίδιου χαμού του Howard Kleinberg από την τρίτη σεζόν” ανέφερε το Bravo σε ανακοίνωση. “Το πάθος του Howie για τη μαγειρική γέμισε τόσους πολλούς και η βαθύτατη συμπόνοια μας συνοδεύει την οικογένεια και τους φίλους του” προστίθεται στην ανακοίνωση.

Πριν από τέσσερις μήνες είχε αρχίσει να εργάζεται στο εστιατόριο Peacock Garden Resto Bar + Grill ως executive chef. Πέθανε μέσα στο Σαββατοκύριακο και η κηδεία του έγινε την Τρίτη. Εκτός από επιτυχημένη καριέρα ως σεφ στήριζε φιλανθρωπικές δράσεις που στόχο είχαν την προστασία αδέσποτων ζώων και την καταπολέμηση της παιδικής πείνας.

πηγη instyle.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button