ΔΙΑΦΟΡΑ

Η Mia γεννήθηκε σε σταθμό μετρό στο Κίεβο μέσα σε βομβαρδισμούς: Σύμβολο ελπίδας η viral φωτογραφία της

Αυτή είναι η ιστορία της.

Μέσα στη φρίκη των βομβαρδισμών του Κιέβου, μια 23χρονη γυναίκα που είχε καταφύγει σε σταθμό της ουκρανικής πρωτεύουσας γέννησε ένα υγιές κοριτσάκι, που ονομάστηκε Mia. Στο πλάι της δεν είχε μαίες και τους καλύτερους γιατρούς, αλλά την αστυνομία και άλλους κατοίκους της πόλης που προσπαθούσαν να προστατευτούν από τη ρωσική επίθεση.

Τη φωτογραφία του μωρού, ενώ ήταν τυλιγμένο σε μια κουβέρτα, ανέβασε στο Facebook η βουλευτής της Ουκρανίας Hannah Hopko, σχολιάζοντας: «Η Mia γεννήθηκε αυτή τη νύχτα, την τόσο ανήσυχη – των βομβαρδισμών του Κιέβου». Από εκεί και πέρα, ήταν θέμα χρόνου να γίνει viral.

Όπως ανέφερε μάλιστα η New York Post, ένα ακόμα κοριτσάκι γεννήθηκε σε υπόγειο του Κιέβου εκείνη τη νύχτα των βομβαρδισμών. Ο πατέρας του, που εργάζεται στο Υπουργείο Εξωτερικών σύμφωνα με το προφίλ του στα social media, το χαρακτήρισε «ένα αστέρι στο σκοτάδι αυτών των δύσκολων ημέρων».

Η Τζένη Μπαλατσινού ήταν μια από τους ανθρώπους που κοινοποίησαν τη φωτογραφία της Mia στο Instagram, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Η μικρή Mia ήρθε στον κόσμο με τη βοήθεια των ανθρώπων που βρίσκονταν στο καταφύγιο μαζί με τη μητέρα της. Μπορεί ο πόλεμος στην Ουκρανία να έχει σπείρει πόνο και θάνατο, όμως μέσα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές δεν λείπει η ελπίδα».

Δείτε την ανάρτηση:

πηγη marieclaire.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button