ΔΙΑΦΟΡΑ

Καλαμπάκα: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 12χρονος που τραυματίστηκε σε κυνήγι αγριογούρουνου

Ο ανήλικος δέχθηκε σκάγι από κυνηγετικό όπλο στο κεφάλι – Αδιευκρίνιστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το σοβαρό ατύχημα

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στην εντατική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Λάρισας το 12χρονο αγόρι που τραυματίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή μεταξύ των κοινοτήτων Ελάφι και Καστανιά στην Καλαμπάκα, όπου είχε πάει μαζί με τον πατέρα του για κυνήγι αγριογούρουνου.

Το άτυχο παιδί φέρεται να δέχθηκε μονόβολο σκάγι από κυνηγετικό όπλο στο κεφάλι, το οποίο του προκάλεσε διαμπερές τραύμα και η κατάσταση του θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη. Αρχικά, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας και από εκεί στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, όμως κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στη Λάρισα καθώς τα τραύματά του είναι πολύ σοβαρά.

Το περίεργο είναι ότι δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη πώς συνέβη ο σοβαρός τραυματισμός του ανήλικου παιδιού, καθώς δεν έχει βρεθεί ο κυνηγός που φαίνεται ότι το πέρασε για θήραμα και το πυροβόλησε. ΟΙ αστυνομικοί της Ασφάλειας Τρικάλων προσπαθούν να ταυτοποιήσουν όσους βρίσκονταν στην περιοχή αναζητώντας θήραμα, ώστε να τους εξετάσουν.

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button