ΔΙΑΦΟΡΑ

Η συγκινητική ανάρτηση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου από την Παναγία Σουμελά

Δείτε την φωτογραφία και το κείμενο που έγραψε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ. Στο Όρος Βέρμιο ανέβηκε ανήμερα Δεκαπενταύγουστου, ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας προσκύνησε τη χάρη της Παναγίας Σουμελά συνοδευόμενος από τον πατέρα του, που μαζί με τη μητέρα του αποτελούν τους φύλακες άγγελούς του, που βρίσκονται καθημερινά στο πλάι του. Ο ίδιος κοινοποίησε μια φωτογραφία την οποία συνόδευσε με τα παρακάτω λόγια: “Στέκεις μακρυά μου ή είμαι εγώ που σε κρατώ σε απόσταση ασφάλειας;

Μένεις κοντά μου ή χάνω παράδεισο για λάθη στα βήματα μετάνοιας;
Είσαι μαζί μου ή σε σαγήνευσε η δόξα της ευλάβειας;
Κι αφού υπάρχεις, γιατί χαρίζεσαι στον φόβο της αφάνειας;”.

Ναύπακτος: Νεκρός βρέθηκε ο αθλητής που είχε πέσει σε χαράδρα 70 μέτρων

Πρόκειται για έναν 68χρονο – Τον άτυχο άνδρα εντόπισε η 6η ΕΜΑΚ Πάτρας. Τραγική κατάληξη είχε ο αγώνας στο τέταρτο ενετικό μονοπάτι στην Ναύπακτο. Οι άντρες από την ΕΜΑΚ Πάτρας που έφθασαν στο σημείο εντόπισαν τον 68χρονο αθλητή νεκρό. Η ορειβατική ομάδα έρευνας και διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας, αποτελούμενη από έξι διασώστες, αναχώρησε από την Πάτρα ώστε να συμμετάσχει στον εντοπισμό και στην ανάσυρση αθλητή στην ορεινή Ναυπακτία ο οποίος βγήκε εκτός πορείας και έπεσε σε χαράδρα περίπου 70 μέτρων.

Ο 68χρονος δεν έφτασε ποτέ στο σημείο του τερματισμού, με αποτέλεσμα να αρχίσουν οι αναζητήσεις για να βρεθεί. Ο αθλητής, έπαιρνε μέρος στους αγώνες δρόμου του 4ου Αρχαίου Ασκληπιείου Σκάλας. Σύμφωνα με τον ενημερωτικό ιστότοπο pelop.gr, ο αθλητής που τραυματίστηκε θανάσιμα από την πτώση του στην χαράδρα ήταν ο 68χρονος Χριστόφορος Δουραμάνης.

Ο Χριστόφορος Δουραμάνης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην Πάτρα και έμπειρος αθλητής, με συμμετοχή σε πολλούς αγώνες και πανελλήνια πρωταθλήματα Ήταν γεννηθείς το 1953 και ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Αλέκο Χρυσανθακόπουλο το 2019.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button