ΔΙΑΦΟΡΑ

Το απίστευτα μεγάλο ψάρι που έπιασε ψαράς απο την Χίο

Συναγρίδα 15,5 κιλά, έπιασε ψαράς στην Λαγκάδα στη Χίο. Ο ίδιος δηλώνει ενθουσιασμένος αλλά και κουρασμένος από την μεγάλη προσπάθεια, να ανεβάσει το τεράστιο ψάρι στη βάρκα του.Ο κ. Μητσώλης, σύμφωνα με το cyclades24.gr, δήλωσε για την ψαριά του:

«Καθώς περίμενα τι θα γίνει τράβηξε το καρούλι στα πόδια μου το έπιασα και εκείνη την στιγμή έδωσα τη μάχη της ζωής μου. Αντίκρισα ένα ψάρι τεράστιο, το οποίο δεν μπορούσα να το πιάσω με τα χέρια. Για 15 λεπτά πάλευα χωρίς να μπορώ να το δω.Μετά από λίγο άρχισε να φαίνεται, ενώ τα χέρια μου ήταν κουρασμένα και φθαρμένα από την πετονιά.

«Χθες το πρωί κατά τις 7:30 πήγα για ψάρεμα κάθετης στη Λαγκάδα. Η κάθετη είναι μία τεχνική ψαρέματος στην οποία χρησιμοποιείς μαρούλι και πετονιά. Γνωρίζοντας ότι στο συγκεκριμένο μέρος υπάρχει πληθώρα συναγρίδων αποφάσισα να πάρω έναν κέφαλο να τον δολώσω και να τον ρίξω μέσα. Καθώς περίμενα τι θα γίνει τράβηξε το καρούλι στα πόδια μου το έπιασα και εκείνη την στιγμή έδωσα τη μάχη της ζωής μου. Αντίκρισα ένα ψάρι τεράστιο, το οποίο δεν μπορούσα να το πιάσω με τα χέρια. Για 15 συνεχόμενα λεπτά πάλευα χωρίς να μπορώ να το δω», σημείωσε ο κ. Μητσώλης, όπως μεταδίδει το politischios.gr.

Όλη αυτή την ώρα προσπαθούσα να το ανεβάσω με τα χέρια μου , χωρίς καλάμι, χωρίς μηχανισμό. Μόλις κατάφερα να το ανεβάσω και είδα τι ψάρι είχα πιάσει, τρελάθηκα από τη χαρά μου. Είναι η δεύτερη φορά που με αξιώνει ο Θεός να ζήσω τέτοια εμπειρία. Πέρσι στο Φαναράκι είχα πιάσει μια συναγρίδα 11 κιλών», αναφέρει ο Εμμανουήλ Μητσώλης.

 

 

πηγη kontranews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button