ΔΙΑΦΟΡΑ

Η Βασιλική Πλεξίδα ευχαριστεί την Παναγία 4 χρόνια μετά: Μανούλα μου υπέρλαμπρη- Οι Έλληνες να αφυπνιστούμε

Με την δύναμη τού Θεού η τέταρτη χρονιά επετείου από το Θαυμαστό γεγονός της διάσωσης μου από την Παναγία μας την Ακρωτηριανή Σερφιώτισα Θεραπεύτρια.

Ω γλυκειά μας Μάνα Παναγιά! Σε ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, σε ευχαριστώ…. Σε ευχαριστώ και σε ευγνωμονώ με όλο μου το είναι! Ποτέ δεν θα λησμονήσω την επιθυμία σου να κηρύττω το Μέγιστο Θαύμα σου που σε μένα την ανάξια επετράπη να συμβεί! Ναι Μανούλα μου υπέρλαμπρη θα το κηρύττω, θα το ομολογώ και θα ζητώ από τα παιδιά σου να ενδυναμώσουν την Πίστη τους, ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν προσευχόμενοι στον Κύριο μας και στην Χάρη σου για αυτά τα έσχατα, σκληρά γεγονότα όπου βιώνουμε.

Πρέπει εμείς οι Έλληνες να αφυπνιστούμε από την λήθη, να ενθυμηθούμε ότι δεν είμεθα μόνο σώμα αλλά και ψυχή! Με πόνο λοιπόν ψυχής να ενώσουμε τις προσευχές μας, ώστε να εισακουστούν εις τον Άγιο Τριαδικό Πατέρα Θεό! Και έτσι να σωθούν το πολύπαθο Έθνος μας και η λαμπρή μας Ορθοδοξία. Θαρσείτε Έλληνες απανταχού της γης, με Ακράδαντον Πίστη θα ελευθερωθούμε από τα δεινά. Αδέρφια μου άπτεσται της Νίκης μέσω Ακραδάντου Πίστεως! Ο Κύριος μεθ ημών! Γένοιτο Αμήν!

Υ.Γ. Σε ευχαριστώ Παναγιά μου και σε θερμοπαρακαλώ φύλαττε πάντα υπό την σκέπην σου, τις ψυχές των μαρτύρων ηρώων συναδέλφων μου και δώρισε την μέγιστη αρωγή και ευλογία σου και στους οικείους αυτών! Καλό Πάσχα και καλή και ευλογημένη Ανάσταση σε όλους!

πηγη ekklisiaonline.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button