ΔΙΑΦΟΡΑ

iOS 17.2: H νέα δυνατότητα του iPhone που θα ξετρελάνει τους χρήστες

Εάν δεν σας αρέσει ο προεπιλεγμένος ήχος ειδοποιήσεων στο iPhone σας, ατυχήσατε. Η Apple δεν δίνει μέχρι στιγμής τη δυνατότητα να αλλάξετε ήχους ειδοποίησης του iphone και έτσι o παλιός Tri- tone ήχος έχει γίνει συνώνυμος με τις ειδοποιήσεις του smartphone.

Φυσικά, η Apple σας επέτρεπε πάντα να αλλάζετε τον ήχο ειδοποίησης για ορισμένες εφαρμογές όπως «Μηνύματα» και «Αλληλογραφία». Αλλά για τις περισσότερες ειδοποιήσεις, ακούγεται ο ήχος προεπιλογής της Apple, ο οποίος, μέχρι το iOS 17, ονομάζονταν Tri-tone.

Με την κυκλοφορία του iOS 17, η Apple πρόσθεσε έναν σωρό ήχους και τόνους στον κατάλογό της στις ρυθμίσεις, αλλάζοντας την προεπιλεγμένη ειδοποίηση από Tri-tone σε Rebound. Πρόκειται για έναν λιγότερο «σκληρό» ήχο, αλλά κάποιοι χρήστες παραπονέθηκαν ότι είναι επίσης λιγότερο αισθητός και ίσως πιο «ήσυχος», και ήθελαν να επιστρέψουν στο κλασικό Tri –tone. Μέχρι τώρα, δεν μπορούσαν.

Με το iOS 17.2, η Apple όχι μόνο θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες των προϊόντων της να επαναφέρουν τον ήχο στο Tri-tone, αλλά θα μπορούν επιτέλους να αλλάξουν τον προεπιλεγμένο ήχο ειδοποίησης και τα απτικά ερεθίσματα σε ό,τι θέλουν εκείνοι.

Τι πρέπει να κάνετε στο iPhone σας για να αλλάξετε ήχο

Το μόνο που θα έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε την εφαρμογή «Ρυθμίσεις», να πατήσετε «Ήχος & Απτικά ερεθίσματα» και να αναζητήσετε τη νέα ρύθμιση που θα ονομάζεται «Προεπιλεγμένες ειδοποιήσεις».

Πατώντας σε αυτή την ενότητα θα μπορείτε να επαναφέρετε τον ήχο ειδοποίησης σε Tri-tone (θα τον βρείτε μέσα στο Classic) ή να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε άλλο ήχο ειδοποίησης θέλετε. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τα απτικά ερεθίσματα για τον προεπιλεγμένο ήχο σας.

Πηγή: FOXreport.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button