ΔΙΑΦΟΡΑ

Ηθοποιός του Χόλιγουντ πέθανε στα 48 της – Το συγκινητικό αντίο του συζύγου και των δύο μικρών παιδιών της

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

Θλίψη για τον χαμό της ηθοποιού του Χόλιγουντ Jossara Jinaro, που «έφυγε» από τη ζωή την Τετάρτη 27 Απριλίου, μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Γεννήθηκε Βραζιλιάνα αλλά έζησε στην Κολομβία. Στα 16 της απέδρασε από το σπίτι της για να γίνει ηθοποιός. Ξεκίνησε να δουλεύει στην τηλεόραση αλλά και σε μικρούς ρόλους του σινεμά εωσότου πέτυχε να γίνει συμπρωταγωνίστρια της Anne Hathaway και της Maggie Gyllenhaal.

 

 

 

Τα τελευταία χρόνια η Jinaro έπασχε από καρκίνο και μαχόταν για να παραμείνει στη ζωή έχοντας ήδη αποκτήσει δύο γιούς με τον σύζυγό της Matt Bogado. Τελικά η επάρατη νόσος – όπως την αποκαλούμε -«κέρδισε» και η όμορφη μελαχρινή ηθοποιός έσβησε στα 48 της.

Την ανακοίνωση του θανάτου της έκανε ο ίδιος ο σύζυγος της με ανάρτηση του στο facebook, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με την γυναίκα του και τα παιδιά τους. «Με μεγάλη λύπη, ανακοινώνω τον θάνατο της συζύγου μου, Jossara Jinaro. Η Jossara ήταν μια καταπληκτική σύζυγος, μητέρα, καλλιτέχνης και φίλη. Είχε την πιο όμορφη, ευγενική ψυχή και δεν δεχόταν το όχι για απάντηση» έγραψε ο χήρος στο συγκηνιτκό post του.

Και πρόσθεσε: «Ακόμα και στις τελευταίες της στιγμές, εξακολουθούσε να παλεύει. Τώρα αναπαύεται εν ειρήνη και θα τη θυμόμαστε για πάντα.

Στον εαυτό μου, τον Λίαμ και τον Έμρυς θα λείψει τόσο πολύ, αν και ξέρουμε ότι είναι στην καρδιά μας και μας καθοδηγεί σε κάθε βήμα. Ένα δημόσιο μνημόσυνο θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή Bay. Περισσότερες λεπτομέρειες θα έρθουν σύντομα ».

Η Jossara είχε παίξει μεταξύ άλλων στις σειρές  ER, Passions και Judging Amy, ενώ σύμφωνα με το Deadline είχε κερδίσει υποψηφιότητα για το βραβείο GLAAD το 2006. πηγη eirinika.gr

Πάτρα: Ίχνη ύποπτης ουσίας και στη Μαλένα -Η επανεξέταση και το χρονικό

Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκαν στη Μαλένα, ίχνη ύποπτης χημικής ουσίας που δεν ήταν ανάμεσα στα φάρμακα που χορηγούνταν στο παιδί. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν βρεθεί ίχνη ύποπτης ουσίας και στις τοξικολογικές εξετάσεις της Μαλένας, το κοριτσάκι που έφυγε πρώτο από τη ζωή το 2019, με τους ιατροδικαστές αρχικά να αναφέρουν ως αιτία θανάτου την «ηπατική ανεπάρκεια».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η εφημερίδα Real News, στις έρευνες που έγιναν εκ νέου στα «πλακίδια» με τα ιστολογικά και τοξικολογικά στοιχεία της Μαλένας, βρέθηκε χημική ουσία, η οποία δεν είχε καταγραφεί στις πρώτες τοξικολογικές εξετάσεις που είχαν γίνει μετά τον θάνατο του παιδιού. Αυτό σημαίνει πως η ουσία αυτή δεν ήταν ανάμεσα στα φάρμακα που έπαιρνε το κοριτσάκι, το οποίο είχε διαγνωστεί με λευχαιμία.

Τι έχει δηλώσει για το θέμα η Ιατροδικαστής κ. Τσάκωνα που έκανε την πρώτη νεκροψία

 

Τι έλεγε η Πισπιρίγκου το 20129 όταν πέθανε η Μαλένα:

 

πηγη flash.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button