ΔΙΑΦΟΡΑ

Τους είπαν να την πάρουν σπίτι για να πεθάνει κοντά τους! Δευτερόλεπτα μετά πετάχτηκε όρθια και τους είπε αυτές τις λέξεις…

Μια αληθινή ιστορία!

Αυτή είναι μια αληθινή ιστορία με μια κοπέλα όπου πίστευαν όλοι ότι θα πεθάνει,ενώ δευτερόλεπτα μετά πετάχτηκε όρθια και τους είπε αυτές τις λέξεις…Πήγε στο γιατρό επειδή πονούσαν τα γόνατά της και οι γιατροί έπαθαν σοκ με αυτό που αντίκρισαν… Η Τζασμίν, μητέρα της Μπρίτανι Μπάκερ χαρακτήρισε την κόρη της ως ένα παιδί γεμάτο Μπρίτανι που αγαπούσε το τραγούδι στην εκκλησία. Ένα πρωί, βρήκε την κόρη της στο πάτωμα της κρεβατοκάμαράς της να τρέμει και να κουνιέται.

 

Είχε μια μεγάλη επιληπτική κρίση -όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο- κάτι που η μητέρα της ήταν εξοικειωμένη αφού έπασχε και η ίδια από τέτοιες κρίσεις.. Η Μπρίτανι έδωσε φάρμακα στην κόρη της, αλλά όταν τα συμβατικά μέτρα απέτυχαν για την Brittany, άρχισαν να χάνουν την ελπίδα ότι η Μπρίτανι θα ζήσει μια κανονική ζωή από και πέρα – ή ακόμα και αν θα ζήσει. Η Jamie αισθάνθηκε προσωπικά υπεύθυνη. «Από εμένα κληρονόμησε η κόρη μου αυτή την ασθένεια», είπε.

Το άγχος της ύπαρξης ενός άρρωστου παιδιού καθώς είχαν οικονομικές δυσκολίες τους έπληξε όλους στην οικογένεια. Η κόρη τους ήταν στο νοσοκομείο για τρεις εβδομάδες. Οι εξετάσεις εγκεφάλου έδειξαν ότι ολόκληρος ο εγκέφαλός της δεν δούλευε σωστά και νέκρωνε και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα γι ‘αυτήν. Οι γιατροί είπαν στην Τζασμίν να την πάει στο σπίτι για να την αφήσει στο οικείο της περιβάλλον στις τελευταίες στιγμές της.

 

Η Τζασμίν πέρασε όλη τη νύχτα να προσεύχεται για το παιδί της και το πρωί η Μπρίτανι άρχισε να ανταποκρίνεται για πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο. Οι πρώτες λέξεις που είπε ήταν: «Ιησού! Ιησούς!» Κοίταξε τη μητέρα της και περιέγραψε τη συνάντησή της με τον Ιησού με κάθε λεπτομέρεια που δεν ήταν σύνηθες για ένα 5 ετών κορίτσι.

Οι γιατροί, έκπληκτοι με την ανάκαμψη, της έκαναν εξετάσεις αμέσως την επόμενη μέρα.

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button