ΔΙΑΦΟΡΑ

Καιρός: Έρχεται ραγδαία επιδείνωση – Πού και πότε θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες θα «σφυροκοπήσουν» τη χώρα τις επόμενες ώρες.

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις βραδινές ώρες της Κυριακής, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά τμήματα της χώρας.

Τα φαινόμενα κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών θα κινηθούν ανατολικά και θα επηρεάσουν κυρίως τη βόρεια Ελλάδα, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Η μεταβολή του καιρού θα είναι όμως σύντομη και από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας, αρχικά στα δυτικά και έως το απόγευμα και στις υπόλοιπες περιοχές, τα φαινόμενα θα έχουν σταματήσει.

Σύμφωνα πάντως με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται

στη Δυτική Ελλάδα, με σημαντικά ύψη βροχής στο Ιόνιο και την Ήπειρο και αργότερα στη Δυτική Στερεά και στη Βορειοδυτική Πελοπόννησο..newsbomb.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button