ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο καβγάς που κατέληξε σε τραγωδία – Κτηνοτρόφος πυροβόλησε και σκότωσε κυνηγό

Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές Αρχές του Ρεθύμνου εξαιτίας ενός αιματηρού περιστατικού που συνέβη νωρίς το πρωί, στο Μπαλί του Δήμου Μυλοποτάμου στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας 49χρονος από το Ρέθυμνο, που είχε πάει μαζί με άλλα δύο άτομα για κυνήγι, εισήλθε μαζί τον σκύλο του στο ποιμνιοστάσιο ενός 45χρονου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ακολούθησε έντονος καβγάς και ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα ο 49χρονος να πέσει νεκρός και ο κτηνοτρόφος να τραυματιστεί.

Ο κτηνοτρόφος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, ενώ οι αστυνομικές Αρχές ερευνούν το τραγικό περιστατικό.

Πηγή πληροφοριών: flashnews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button