ΔΙΑΦΟΡΑ

Κατερίνα Χατζηδιάκου: Έφυγε από τη ζωή η Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, ιδρύτρια του οίκου Kathy Heyndels

Έφυγε από τη ζωή η Κατερίνα Χατζηδιάκου, μια από τις πιο καταξιωμένες Ελληνίδες σχεδιάστριες μόδας Η Kathy Heyndels – όπως ήταν γνωστή – άφησε την τελευταία της πνοή και το δυσάρεστο γεγονός έγινε γνωστό μέσα από τα social media του οίκου μόδας. Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο.

«Με μεγάλη μας λύπη, σήμερα, η δική μας @kathyheyndels ή όπως οι περισσότεροι την γνώριζαν, η Κυρία Καίτη μας άφησε. Η κηδεία θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο!» έγραψε η ανάρτηση στο Instagram.

«Η μάνα μου μέσα σε δέκα μήνες θάβει δεύτερο παιδί»: Ξεσπά η αδερφή του 49χρονου που έδιωξαν από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» και πέθανε

Ξεσπά η αδερφή του 49χρονου που έδιωξαν από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» και πέθανε: «Η μάνα μου μέσα σε δέκα μήνες θάβει δεύτερο παιδί»

«Λάθος η ζωή του αδερφού μου… Στον Αγιο Ανδρέα έκαναν μια εικονική και λεκτική διάγνωση. Μια νοσοκόμα είδε, άκουσε και αποφάσισε. Εκτέλεσαν τον αδερφό μου. Δεν τον εξέτασαν. Δεν έχει ξανασυμβεί αυτό. Τον άφησαν και πέθανε», ξεσπά η αδερφή του  49χρονου άνδρα ο οποίος πέθανε αβοήθητος λίγο αφότου είχε επισκεφτεί το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα όπου δεν τον εξέτασε γιατρός και τον παρέπεμψαν σε εφημερεύον νοσοκομείο παρά το γεγονός ότι εφημέρευαν πάνω από 70 γιατροί όλων των ειδικοτήτων που θα μπορούσαν να ελέγξουν το περιστατικό, όπως αναφέρει του υπουργείο Υγείας.

«Ζητάω το αυτονόητο από τη Δικαιοσύνη. Να τελειώσει αυτό που άρχισε. Καμιά μάνα κανένας αδερφός και αδερφή να το ζήσει αυτό. Πήγε στο νοσοκομείο γιατί τον έδιωξαν… Γιατί δεν φώναξε γιατρό η νοσοκόμα. Η μάνα μου μέσα σε δέκα μήνες θάβει δεύτερο παιδί», λέει η αδερφή του 49χρονου μιλώντας στον Alpha.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button