ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία στην Εθνική: Σκοτώθηκαν σε φρικτό τροχαίο δύο νεαροί

Τραγωδία στην Εθνική οδό Κορίνθου Τριπόλεως.

Δύο νεαροί νεκροί και δύο σοβαρά τραυματίες είναι ο απολογισμός του νέου τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην εθνική οδό Κορίνθου Τριπόλεως στα ΣΕΑ Σπαθοβουνίου. Στις 5 τα ξημερώματα στην Εθνική οδό Κορίνθου Τριπόλεως, στο ρεύμα προς Τρίπολη ένα ΙΧ κινούμενο προς Τρίπολη έκανε όπισθεν, ακριβώς στα ΣΕΑ σπαθοβουνίου στην Εθνική οδό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να συγκρουστεί με άλλο όχημα που ερχόταν και αυτός στην ίδια κατεύθυνση.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που σκοτώθηκαν επιτόπου δύο δύο νεαροί ηλικίας 18 και 19 ετών. Στο σημείο μετέβησαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από την Κόρινθο, η πυροσβεστική υπηρεσία και περιπολικά της Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Νεστάνης. Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Κορίνθου και δύο σοβαρά τραυματίες.

Πηγή: Korinthostv.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsique.gr

Αιτωλοακαρνανία: Ραγίζει Καρδιές Το Μήνυμα Των Γονιών Της Μικρής Αναστασίας Που Έφυγε Τόσο Πρόωρα

Το μήνυμα της Ξένιας Φούντζουλα και του Ντίνου Γκέκα, γονιών της μικρής Αναστασίας η οποία έδωσε τη μεγάλη προσωπική της μάχη για πάνω από 2 χρόνια και που δυστυχώς όμως “έφυγε” από τη ζωή. Όμως “Θα είναι όμως πάντα στην καρδιά μας, πηγή έμπνευσης, λόγος ύπαρξης για ο,τι κάνουμε”, όπως αναφέρουν.

Αναλυτικά:

“Η Αναστασία μας επί 27 μήνες έδωσε έναν άνισο εξ αρχής αγώνα. Πάλεψε γενναία, κέρδισε πολλές μάχες. Μαζί της και με την βοήθεια της επιστήμης, κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να την κρατήσουμε κοντά μας. Λένε πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Το κορίτσι μας πλέον δεν είναι μαζί μας. Θα είναι όμως πάντα στην καρδιά μας, πηγή έμπνευσης, λόγος ύπαρξης για ο,τι κάνουμε. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας για την στήριξή σας όλο αυτό το διάστημα και τη συμμετοχή στο πένθος μας. Ένα πένθος που τιμά τη μνήμη της Αναστασίας μας και που θα αποτελέσει κινητήρια δύναμη να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Λατρεμένη μας Αναστασία, Άγγελέ μας, να μας προσέχεις από εκεί ψηλά”.

nafpaktosvoice.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button