ΔΙΑΦΟΡΑ

Κυψέλη: Αυτή είναι η 29χρονη «Μήδεια» – Ο σύντροφός της σκότωσε το 7χρονο παιδί της και έκρυψε τη σορό στη βεράντα

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για το έγκλημα στην Κυψέλη
Σοκάρουν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το αποτρόπαιο έγκλημα στην Κυψέλη, τη δολοφονία ενός 7χρονου παιδιού από την ίδια του την μητέρα και τον σύντροφό της.

Η μητέρα φαίνεται να σκότωσε μαζί με τον σύντροφό της το παιδί της, πριν από πέντε χρόνια, και όλο αυτό το χρονικό διάστημα το έκρυβαν σε μια εργαλειοθήκη στη βεράντα του σπιτιού τους.

Τι εντόπισαν οι Αρχές

Κατά τις ίδιες πηγές, οι αστυνομικοί εντόπισαν σήμερα το πρωί τα οστά του παιδιού στο μπαλκόνι της οδού Αστυπάλαιας και συνέλαβαν το ζευγάρι, το οποίο φέρεται να ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του και αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία.

Το 2017, η γυναίκα είχε δηλώσει την εξαφάνιση του παιδιού, με την έρευνα για τον εντοπισμό του 7χρονου να μένει ανοιχτή όλα αυτά τα χρόνια. Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η καθ’ ομολογία δολοφόνος όλα αυτά τα χρόνια ισχυριζόταν ότι το αγοράκι το είχε πάρει ο πρώην σύζυγός της που διέμενε στην Πολωνία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν πως σε άλλο σημείο έγινε το έγκλημα και μετέπειτα το πτώμα του 7χρονου παιδιού μεταφέρθηκε στην εργαλειοθήκη, όπου και το εντόπισαν οι αστυνομικοί.

Το χρονικό του εγκλήματος

Η μητέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται αρχικά να έβαλε τιμωρία το παιδί, βάζοντάς το να κάτσει όρθιο χωρίς φαΐ και νερό, μετά από λίγη ώρα το παιδί άρχισε να γκρινιάζει και τότε η 29χρονη του έβαλε μία μονωτική ταινία στο στόμα και κατά πάσα πιθανότητα και στη μύτη, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία.

Το έγκλημα έγινε στο διαμέρισμα όπου διέμενε το ζευγάρι στην οδό Σκιάθου 5, όπου έκρυψαν το πτώμα στο πατάρι. Αργότερα μετακόμισαν στην οδό Αστυπάλαιας και μετέφεραν εκεί το πτώμα, όπου το έκρυψαν στην εργαλειοθήκη.

πηγη protienimerosi.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button