ΔΙΑΦΟΡΑ

Λάρισα: Νεκρός ο 62χρονος Σταύρος Τσιγάλογλου, χειριστής του αεροσκάφους που αγνοείτο εδώ και 2 μέρες

Τραγική είναι η κατάληξη των ερευνών για την ανεύρεση του 62χρονου πιλότου, καθώς την Πέμπτη το μεσημέρι εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του μονοκινητήριου αεροσκάφους του αλλά και η σορός του άτυχου Σταύρου Τσιγάλογλου, που αγνοείτο από τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star η Δήμητρα Τζιότζιου, τα συντρίμμια εντοπίστηκαν από ελικόπτερο Super Puma της 384 Μοίρας, κοντά σε κεραία κινητής τηλεφωνίας.

Από νωρίς το πρωί, σωστικά συνεργεία και οχήματα της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του 62χρονου, από την Δράμα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της επιστροφής του από την Θήβα στην Δράμα με το μονοκινητήριο αεροσκάφος του.

Ο 62χρονος πιλότος από τη Δράμα είχε χρησιμοποιήσει το μονοκινητήριο προκειμένου να συμμετάσχει στον Μαραθώνιο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το μονοκινητήριο αεροπλάνο είχε κατασκευάσει ο ίδιος.

«Ο Σταύρος είναι ένας από τους καλύτερους πιλότους που έχουμε. Είναι πολύ έμπειρος και πάντα φροντίζει το αεροπλάνο του. Ειδικά πριν ξεκινήσει κάποια πτήση προσέχει τα πάντα», είχε πει στο newsit.gr ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας του Αγίου Αθανασίου Δράμας, Γιάννης Γρηγοριάδης.

Το τελευταίο στίγμα του από το κινητό του πιλότου εντοπιζόταν στην περιοχή Χάλκη της Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας αλλά και την Πολεμική Αεροπορία, το αεροσκάφος απογειώθηκε τη Δευτέρα από αεροδρόμιο της Θήβας και στην περιοχή Χάλκη της Λάρισας ήταν η τελευταία επικοινωνία του πιλότου με έναν φίλο του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το αεροσκάφος είδε ηλικιωμένος στην περιοχή του Αχιλλείου Λάρισας στις παρακάρλιες περιοχές, ενώ από την περιοχή των Καναλίων Μαγνησίας, υπάρχουν πληροφορίες όταν ακούστηκε ένας κρότος στην περιοχή.

πηγη enimerotiko.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button